слимфикс

SlimFix Капки за Отслабване – Състав, мнения и Отзиви

От край време женската суета е търсила начин с минимални усилия да достигне до съвършенството. Сега съвременната медицина откри нов, безопасен и ефективен био продукт за отслабване SlimFix капки за отслабване!

Ако и вие търсите краткия път до съвършената фигура. Ако искате да се покажете на плажа по изрязан бански, но излишните килограми ви пречат. Ако търсите нова формула за добра визия или начин да се вмъкнете в дънките от преди няколко години, то Слим Фикс е специално за вас.

ВИЖ SlimFix Капки за Отслабване на Изгодна цена

 

SlimFix Капки за Отслабване – Състав

 

Камбоджанска гарциния – Екстрактът ускорява метаболизма, разгражда мазнините и понижава нивото на холестерола в кръвта.

 

Гръмотрън корен – важен елемент, който регулира нивата на глюкоза в кръвта, стимулира метаболизма и намалява желанието за похапване.

 

Резене – екстрактът действа активно за подобряване на цялостния метаболизъм, за ефективно усвояване на хранителните вещества, за изгаряне на мазнините, превръщайки ги в енергия.

 

Глухарче корен – Почиства кожата от излишния себум и въздейства по позитивен начин, придавайки и свежо излъчване. Съдържа голям брой антиоксиданти и полезни елементи, благодарение на което подхранва тялото.

SlimFix Капки за Отслабване – как действат:

Капките за отслабване слимфикс забързват разграждането на храната, спомагат за изгарянето на калории, намаляват значително натрупаните мастни депа.

Продуктът на билкова основа Slim FIX стимулира изгарянето на мазнини, като същевременно предотвратява натрупването на нови депа мастни участъци.

Тинктурата действа по естествен път, като намалява чувството за глад или ситост. Това допринася за намаляване необходимостта от междинни хранения.

Капки СлимФикс спомагат изхвърлянето на токсини и засилват натуралните детоксикиращи процеси в организма.

Био продукт за отслабване SlimFix намалява работата на стомаха, като помага за справяне лесно с усещанията за вълчи глад.

Тинктурата за отслабване активира разграждането на депа с мазнини, превръщайки ги в полезна за организма енергия. Стопява запаси в трудни за отслабване области като корем, талия, ханш, бедра, дупе.

Поддържа тонуса в организма, снабдявайки го с полезни вещества – витамини и микроелементи.

слимфикс

ПЛЮСОВЕ

Служи за екстремно сваляне на килограми;

Гаранция за 100% натурален състав;

Благоприятно действие дори върху кожата, ноктите и косата;

Засилва в пъти метаболизма, спомага разграждането на мазнините и разгражда глюкозата.

ПОРЪЧАЙ В ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА ПРОДУКТА