Izvozva.bg е компания за износване на стари мебели

Izvozva.bg е компания, специализирана в износването на стари мебели.

От Izvozva.bg предлагаме професионални услуги за износване на мебели, които вече не са нужни или не отговарят на вашите нужди.

Нашите услуги включват:

  1. Износване на стари мебели от дома, офиса или магазина ви;
  2. Сортиране и рециклиране на стари мебели, когато е възможно;
  3. Безопасно премахване на мебели, които не могат да бъдат рециклирани, и изхвърляне на тях по екологично чист начин;
  4. Транспортиране на старите мебели до места за рециклиране или съхранение;
  5. Предоставяне на консултации и съвети за новите мебели, които можете да изберете.

За да се възползвате от услугите на Izvozva.bg, можете да се свържете с нас по телефона, имейл или чрез нашата уебсайт, където ще намерите допълнителна информация за услугите ни, както и цените ни. Предлагаме гъвкави решения, които отговарят на индивидуалните нужди и вкусове на всеки клиент.

Изберете Izvozva.bg и ние ще се погрижим за всичко, свързано с износването на вашите стари мебели, осигурявайки ви бързо, ефективно и безпроблемно обслужване. Също така предлагаме почистване на мазета и тавани, апартаменти, къщи, дворове и гаражи.

izvozva.bg

Често задавани въпроси (ЧЗВ) и отговори:

Често задавани въпроси (ЧЗВ) и отговори

Цената за износване на стари мебели зависи от обема, теглото и сложността на работата. За точна оферта, моля свържете се с нас с конкретни детайли относно вашите мебели.

Дали предлагате услуги за рециклиране на мебели?

Да, ние се стремим да рециклираме колкото се може повече от износените мебели, когато това е възможно и екологично устойчиво.

Как мога да поръчам услугите ви?

Можете да поръчате нашите услуги, като се свържете с нас по телефон, имейл или чрез нашата уебсайт.

Трябва ли аз лично да бъда присъствам по време на износването на мебелите?

Препоръчително е да бъдете на място, за да можем да обсъдим подробности и да отговорим на всички ваши въпроси, но ако това не е възможно, можем да се договорим за друга алтернатива.

Какво става с мебелите след като ги изнесете?

След като изнесем мебелите, ние ги транспортираме до подходящи места за рециклиране или съхранение. Ако мебелите не могат да бъдат рециклирани, ние ги изхвърляме по екологично чист начин.

Ако имате други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме на разположение, за да помогнем и да осигурим най-доброто обслужване за вас.