HP Лазерно многофункционално устройство

HP принтери за вашият офис

Един от постоянните елементи на работния интериор в офиси са принтерите. Лазерните принтери осигуряват стабилност и предвидимост на работата.

Предимството на лазерния печат е постоянната готовност за работа и висока скорост на отпечатване. Последното е и типичната функция за повечето модели лазерни принтери.

Купувайки лазерно многофункционално устройство LaserJet MFP M436dn за бизнеса, трябва да прецените, въз основа на обема печат, реалното натоварване на техниката и броя на потребителите. Внимание трябва да обърнете и на изискванията за мрежовия интерфейс. Важно при работа с носители на хартия е наличието на допълнителна полезна функционалност, като отделяне на отпечатъци за различни потребители или работни групи (пощенска кутия) и / или многостранно автоматично отпечатване на документи.

В бюджета за закупуване на нов принтер внимание се отделя и на това дали са нужни цветни или само черно-бели касчети. Цената на черно-бели разпечатки е малко по-висока. Някои модели лазерно многофункционално устройство LaserJet MFP M436n имат двете функции в едно, което значително спестява и дава много повече възможности.

Покупката на HP принтери за офис е важна стъпка, която се свежда не само до гаранция за оборудването, но също така и възможност за сключване на договор за услуги, пълна сервизна поддръжка и благоприятни условия на работа.