7 неща, които да изхвърлите от къщи с почистване на терени

7 неща, които да изхвърлите от къщи с почистване на терени

Всяко нещо носи определена енергия, следователно, преди да го внесете в дома си, трябва да помислите три пъти, дали едно сладко малко нещо ще развали не само интериора, но и микроклимата в къщата, че дори здравето на домакинството. С фирма за izvozvane.com може да планирате своя домашен проект. Ето, как:

  1. Почистване на сухите цветя

Почти всяко домакинство у дома има сухи цветя. Някой пази букет, подарен от родителите си за дипломирането от училище; някой не може да се отърве от отдавна изсъхналата роза, подарена от любим човек на първата им среща, а някой държи на сватбения букет, превърнал се в икебана преди много време. Е, запомнете тези изсъхнали цветя привличат негативната енергия.

  • Животински рога и кожи

Вашият съпруг или баща ви е запален ловец? Тогава той определено ще иска да запази трофей под формата на рога или животински кожи у дома. Е, това също е магнит за негативна енергия в дома.

  • Портретите на мъртви по стените

Снимки на починали роднини често се държат по стените или в рамка на работния плот. И в това няма нищо лошо, но … Ако има снимка на починал роднина, който искрено ви е обичал през живота си в къща на видно място, нищо лошо, разбира се, няма да се случи. Но ако човек не е бил благосклонен към вас или не ви е харесвал, тогава портретът ще носи отрицателна енергия. Разбира се, снимките не могат да донесат голямо зло, но те са напълно способни да създадат неудобна атмосфера в къщата. От вас зависи да вярвате или не, че снимката може да навреди, но е по-добре да я запазите в албум.

  • Празните бутилки

Често искате да разширите спомените за приятното питие до толкова много, че празна бутилка да стои в шкаф в кухнята ви с години. Защо да останете празен? Ако наистина не искате да изхвърлите красивия съд, напълнете го с нещо и след това спокойно го изпратете на видно място.

  • Отровни растения

От предмети, които просто символизират негативност, нека преминем към по-практични предмети, които не засягат подсъзнателно ниво, но са вредни за физическото здраве. Първите в списъка са отровните растения. В крайна сметка много от тях, макар и красиви, съдържат в себе си вещества могат да причинят дразнене на кожата или дори отравяне.

  • Акрилни и пластмасови съдове за хранене

Погледнете в шкафа си и определено ще намерите пластмасови или акрилни съдове. Може да не са чаши, но определено там ще има ярки купи. Тук вредата и ползата, както обикновено, вървят ръка за ръка. Такива съдове са по-издръжливи от кристалните или порцелановите, много по-леки, което ги прави подходящи за събирания извън дома, но могат да бъдат вредни за здравето ви.

Освен това в пластмасата се срещат соли на тежки метали, стабилизатори, пластификатори и пр. При нагряване също преминават от стените на съдовете в храната или напитките и отново попадат в човешкото тяло.

  • Килими, пътеки, стелки за пода

Килимите и всички подови настилки са съвкупност от микроорганизми, които могат да причинят алергии и дори астматични пристъпи. Милиарди прахови акари могат да живеят на спокойствие и в тишина във вашия сравнително чист килим, по който обичате да ходите боси и да настанявате бебето си.

Помислете над всичко това по-горе и ако се решите, лесно може да наемете услугите на фирма по почистване на терени на адрес: https://www.izvozvane.com/pochistva-dvorove.