пожелания за 8-ми март

6 причини да избереш красиви пожелания за 8-ми март

Време е да си различен и оригинален, затова ти предлагам цяла торба с уникални и автентични пожелания за 8-ми март. Сред тях ще откриеш подходящите за твоята Любима, майка, сестра….

Бъди оригинален с подаръка си за Осми март!

Не всички сме родени с дар слово, нито разполагаме с време да съчиняваме стихове.

Не се тревожи, разбираме те напълно!

Именно, заради това, за теб сме подготвили цяр арсенал от красиви картички и мили пожелания!

Ако ти трябва причина да поздравиш някоя дама за 8-ми март, ето и 6 от тях:

  1. Тя е мила, винаги лъчезарна, че чак се питаш всяка сутрин:

„Това момиче, няма ли проблеми?“ – Е, уверявам те, Тя заслужава да я поздравиш за 8-ми март!

  1. Тя те е родила! На милион неща те е посветила… Последната хапка залък за теб е отделила и всяка болка и радост в живота, ти, е преживяла със сърце и душа, а понякога и с отронена сълза… – Е, не заслужава ли, тази жена, красив поздрав сега?
  2. Ако на сърцето ти лежи една, която смяташ за най-красивата на света… Ако ден и нощ за нея бленуваш и дори честичко сънуваш… То предлагам, ти, сега, да я поздравиш с картичка една!
  3. Казват, че няма „грозна“ жена…, има мъже, които не могат да оценят женската красота!“ Предизвиквам те, за Международния ден на Жената, да зарадваш сърцата на поне 3 жени, а ти избери, кои да са те! Избери красиви картички с пожелания за 8 март.
  4. Казват, че всеки мъж има нужда от две жени – кротка домакиня и секси дама? Ако в живота, ти, присъства поне едната от двете, не е ли време да я поздравиш сега? Картичка с пожелания за 8-ми март избери и бързо й я изпрати!
  5. Тя е майка на твоите деца и за теб е направила най-важното на света. С мила рожба, те е дарила и си струва да й честитиш, сега празника на Майката!

Поздравленията в стих и рими ще накарат всяка жена да се усмихне.

Ако нямаш време да редиш рими… Ако нямаш възможност за скъпи подаръци… Ако обичаш да правиш изненади, то зарадвай любимите дами, с нежни слова на адреса на kartichki.bg.

Пролетта е времето, когато заветните мечти се сбъдват. С помощта на нашите съвети можете да зарадвате жените с прекрасна запомняща се изненада и бързо да решите кой подарък да подарите на 8 март.