почистване на мазета и тавани

Услуги за премахване на ненужни неща

Тоалетката на баба в ъгъла на залата, купчини книги на входа, колекция от стари джаджи в килера. Много домове имат такива предмети – на пръв поглед ненужни, и е жалко да се изхвърлят. Такива могат да бъдат дадени за благотворителност, рециклирани за да придобият нова функционалност или друго.

Добрата новина е, че има специални услуги, които ще помогнат да се отървете от боклука. Те ще вземат дрехи и мебели, а в някои случаи дори плащат за желание да дадете всичко.

Подбрахме пет услуги, които ще помогнат за почистването на апартамента и офиса от ненужни неща.

Ако за едни старото е боклук, то за други такова е съкровище. Момчетата от служба за „Почистване на мазета и тавани с чистачи в София“ с удоволствие ще разбият развалините от стари предмети. Ръчните неща и разкъсаните книги се изпращат за рециклиране, счупени мебели се дават на майсторите за реставрация, а най-интересните предмети се доставят или до склад или се продават в онлайн магазин.

Ако нямате обемисти предмети, а само искате да се отървете от няколко ненужни неща, може да докарате сами в склада на Чистачи.com.

Какво може да се предаде: стари мебели, домакински уреди, антики, дрехи, книги и много други.

Проект с такава фирма е полезен, защото екипите не само изважда нещата и плащат на своите клиенти, но и дават 70% от печалбите си на благотворителни фондации. Някои любопитни неща могат да бъдат закупени на специални продажби и „Депа“ или в онлайн магазини.

Какво може да се предаде: дрехи, стари и счупени вещи, работно оборудване, мебели, играчки, чинии (всичко освен боклук).

Ценности като антики, работни приспособления и висококачествени бижута от ценни метали се оценяват и изкупуват отделно.

Не е необходимо да дарявате стари неща за рециклиране или на пазари за втора употреба. Може просто да ги дарите на някого.

Друг начин да се отървем от непотребните неща е да ги дадем на благотворителност. За целта има удобни методи. Като поставите ненужни дрехи, обувки, канцеларски артикули и играчки, може лесно да ги предадете на организации за рециклиране или дарения.

Сами виждате, има много варианти да се отървете от старите мебели, вещи, сувенири. Достатъчно е да поръчате почистване на мазета и тавани на добра цена и от тук натам да организирате пространствата.