Украсете спалнята, според зодията си –планирайте изхвърляне на стари мебели

Украсете спалнята, според зодията си –планирайте изхвърляне на стари мебели

Има много варианти за обзавеждане на вашето лично пространство – спалнята. Дизайнерите предлагат, на какъв цвят да дадете предпочитание, каталозите ви помагат да изберете мебели. Може, обаче да си навлечете проблеми, като изберете всичко най-добро и най-скъпо, но реално спалнята е претъпкана. Тогава едва ли ще ви е удобно.


Ако нямате желание да се обърнете към някого за помощ и очите ви се разширяват от многото предлагани опции, може да разгледате забавния ни хороскоп. Този хороскоп ще ви помогне да вземете решение за избора на интериор и обзавеждане, защото хората от различните зодии имат свои вкусове и предпочитания. И помнете, ако решите да актуализирате интериора с ново обзавеждане, помислете и как да планирате: Изхвърляне на стари мебели.

Овен

Предпочитате червено? Този цвят може да се използва в интериора на спалнята, основното е да не прекалявате. Коралово червена фигурка или картина в червена рамка ще изглеждат страхотно на фона на тапети в зрели жълти и златни цветове. Не бива да се „увличате“ от мебели с големи размери – гардероб със стъклени врати и малък диван са идеални. Опитайте се също така да осигурите на стаята светлина и въздух. Може да окачите леки завеси на прозорците, които ще създадат уютна атмосфера и ще ви накарат да се чувствате приятно и спокойно.

Телец

Вашата спалня ще изглежда особено удобна, ако в интериора се поставят жълти, кафяви и сини нюанси. Комбинирайки мебелите от различни комплекти, лампи от различни видове. Това ще донесе удоволствие на скрития ви талант като декоратор, който живее във вас. Към всичко това спалнята ще се окаже „дизайнерска“ и необичайна по свой начин, което не може да не радва. Основното е, да се чувствате наистина комфортно.

Близнаци

Нищо чудно, че казвате на тази зодия, че в нея живеят двама различни хора. Вашата силна страна е игра на контрасти. Романтичните завеси на прозорците и „строгият“ цвят на тапетите ще подчертаят двойствеността на вашата природа и ще подобрят настроението ви. Също така се опитайте да създадете няколко „жилищни зони“ в спалнята с различни цели. Така, например работно бюро и меко широко легло ще се разбират чудесно рамо до рамо.

Рак

Смята се, че за тази зодия спалнята е най-важната стая в дома. Прекрасни, светли нюанси на бяло, синьо, сребристо ще помогнат да се почувствате спокойни. Тази стая може да ви служи не само като място за спане, но и да правите любимите си неща – четене, гледане на филми, дори спортни упражнения! Следователно спалнята може да бъде обзаведена така, че всичко необходимо да е под ръка и да помага да се отпуснете и да се насладите.

Лъв

Редки неща, невероятна комбинация от цветове – това е, от което се нуждаете. Избирайки жълта, оранжева и кафява скала, няма да загубите. Особено внимание трябва да се обърне на дрехите и как да ги съхранявате, защото винаги се стремите да изглеждате на пет плюс. Избирайки удобен, просторен гардероб с огледални врати, може да сте сигурни, че дрехите ще са в идеален ред и душата ви ще е спокойна.

Дева

Вие сте роден дизайнер. Комбинирайки бели и сини цветове с мебели „под дървото“, вие ще постигнете невероятно усещане за хармония и спокойствие във вашето „лично владение“. На стените може да окачите картини, снимки на природата – всичко това ще донесе радост и ще даде нотка на аристокрация на спалнята.

Везни

Хората от тази зодия са големи късметлии – имат талант за аранжиране в кръвта. Безполезно е да давате препоръки относно цвета на интериора и избора на мебели. Везните избират само това, което им казва вътрешният глас и те изобщо не грешат – спалнята се оказва необичайно уютна и приятна. Един поглед към предложената гама от мебели и вашият вкус ще ви каже, какво можете да поставите в стаята си.

Скорпион

Дребно, но хубаво. Малките интериорни детайли играят важна роля за вас, така че им обърнете повече внимание. Възглавница, хвърлена на леглото под определен ъгъл, сложен будилник – всичко това само ще радва окото. В мебелите е по-добре да се придържате към силата и „традиционните подходи“ – здраво и масивно легло ще придаде солидност на интериора, а спалното бельо с необичаен цвят ще създаде усещане за оригиналност и ще вдъхнови мисли за нещо интригуващо.

Стрелец

Вие се отличавате с любов към всичко ново и авангардно. Ето, защо спалнята ви трябва да е обзаведена в този дух – с много модни „чипове“ и необичайни предмети. Цветове на тапета да са в лилаво, сребристо, зелено. Модернистични картини и снимки ще се съчетаят идеално с необичаен диван или легло, а много цветя в саксии ще придадат на тази ултрамодерна стая романтичен комфорт.

Козирог

Хората, родени под този знак се отличават с практичност и точност. Ето, защо си струва да се опитаме да гарантираме, че всички неща в стаята служат за всяка цел и трябва да бъдат подредени в ред. Интериорът се поддържа най-добре в „топли“ цветове. Известна скрита любов към природата може да се изрази в избора на мебели от естествени материали.

Водолей

В стаята на Водолея може да съществуват, както семпли, така и авангардни мебели. Любим „чип“ ще са – необичайните, интересни предмети, на фона на обикновен дизайн на спалня. По-добре е да се даде предпочитание на светлосини, зелени и жълти нюанси. Организирайки меко и в същото време добро осветление, избирайки спално бельо в пастелни нюанси, ще получите чудесна възможност да се отпуснете в стаята си не само с тялото, но и с душата си.

Риби

За представителите на тази зодия се случва да изпитат чувство, когато неимоверно искат усамотение. Балдахин над леглото може да помогне за създаването на състояние на почивка, създавайки усещане за сигурност от такъв понякога неспокоен външен свят. От гамата цветове е най-добре да изберете пастелни деликатни нюанси на лилаво, виолетово и синьо.

Надяваме се, че сме помогнали да разрешите някои от проблемите, които възникват при избора на интериора на стаята. Ще се радваме искрено, ако вашата спалня, обзаведена с наша помощ, служи като своеобразен уютен свят, където може да избягате от проблемите и да се заредите с положителна енергия!

И не забравяйте, когато имате нужда от изнасяне, извозване и изхвърляне на стари мебели, търсете kostovi.bg.