Рокля от слънце и плам – как да изберем правилните цветове и аксесоари

„По дрехите посрещат, по ума изпращат“ – тази мъдра и древна приказка съществува откакто свят светува.

Облеклото прави образа на всеки човек, а роклята за всяка една жена придава женственост и неустоим чар, подчертавайки загадъчно едни или други черти от женското тяло.

Всяка жена обаче трябва да разбере, че една подмяна на гардероба е много важна, както и правилния избор на стил, защото от него зависи успехът на имиджа й. И днес ние ще говорим за рокли и поли. Първо и преди всичко трябва да се отбележи фактът, че този костюм е идеален както за дебеличката лейди, така и стройните момичета. Причината за тази гъвкавост е проста – свободно падащите воали се стелят по женското тяло, за да създадат перфектни очертания и да скриват всички недостатъци или излишно тегло. Като цяло, меките тъкани очертават завои, а това прави фигурата почти перфектна.

Някои модели рокли могат лесно да се комбинират с широк колан, които да очертава талията. Изборът на модел рокли и поли трябва да е свързан в зависимост от фигурата. Ако притежателката й има тънки крака, може да си позволи да се облича с красива къса рокля с разкроена пола. Но ако горната част на краката е с наднормено тегло, най-добрият избор ще бъде дължина до коленете. Като цяло, трябва да се търси и стил, който ще подхожда перфектно подчертавайки професионалните умения, като по този начин ще маскира недостатъците.

Създаване на изображения с една рокля – всяка жена има нужда от хубави дрехи.

При избора на модел рокли е необходимо да се съсредоточи не само върху това, което представлява дизайнът, но и това, което ви харесва или не, както и от наличието на необходими аксесоари. Всички знаем, че купуването на специални бижута и дрехи е доста скъпо удоволствие. Така че какви са аксесоарите и дали напълно отговарят на избрания стил рокли, нека научим някои трикове:

Ярки обеци. Изборът на подобен аксесоар, трябва да се прилага само, ако искате да се създадете светъл и уникален образ. Що се отнася до цветовете, изборът на отправна точка следва да бъде сянката на роклята. Ако това е един цвят, то най-добрият избор ще бъде обеци в контрастен цвят. Но ако роклята е колоритна, цветът на обеци, трябва да съвпадат с основните елементи;

Обувки. Ако искате комфорт, най-добрият вариант, който си партнира с роклята са сандали в гръцки стил. Благодарение на тях, ще откроявате благоприятен фон. Ако сте избрали дългата версия, тогава трябва да го вземете обувки с тънки високи токчета. Така че краката ви визуално ще изглеждат по-дълги;

Чанта с къси дръжки. Внимание! За лятото или есента, моделите тип пазарска чанта, ще поберат всичко, но са по-практични за супермаркета. Не забравяйте, че ако го направите, тогава вашия имидж ще бъде разрушен. Идеалният избор за такова изображение се превръща в малка елегантна чанта, която може да се пазарувате и носите, без да натоварва ръцете.

Както можете да видите, правилата създават красив образ и това не е толкова сложно. Ако всички елементи се комбинират помежду си, трябва внимателно да изберете всеки детайл.