Ремонт на старата кухня

Кухнята е мястото, където се събира цялото семейство, че ето защо е важно стаята да бъде не само функционална, но и уютна.

Поради тези причини новите заселници, които попадат в старо жилище, решават да започнат да ремонтират къщата от кухнята. За да спестят повече пари, може да направите всичко сами. Може да наемете и фирма за извозване на стари мебели Пловдив.

Как да прекроите кухнята

На първо място новите собственици заменят прозореца с двоен стъклопакет и радиатор. Стари тапети и напукани плочки са премахнати. След като изхвърлим всички строителни отпадъци, започваме да изравняваме пода.

Строителни отпадъци

Слой от експандирана глина се изсипва с цимент, отгоре и се полага плочка.

Когато видяхме как белият цвят на измазаните стени визуално разширява малкото пространство на кухнята, ще изберете да се придържаме към лека палитра в дизайна.

Белоснежните стени и фасадите на горните шкафове, тъмнокафявият вид на дървото на долните шкафове, ореховият цвят на плочката – изглежда, сякаш професионалист е работил върху дизайна.

Декоративният пач панел е чудесно решение за скриване на радиатор. Широкият перваз на прозореца, служи като допълнителна повърхност за поместване на необходимите детайли.

Забележете, няма да е изхабен нито метър свободно пространство. Удобните шкафове над хладилника и в ниша в близост до него ще скрият големи и малки кухненски прибори от любопитни очи.

Геометричният модел на стената озвучава дизайна на тавана. Такъв дизайнерски ход прави интериора цялостен.

Всеки, който започне ремонт в апартамента си и намери сили да го довърши, трябва да го направи с желание и „вкус“ . Съгласен ли сте?