макси мода

Разкъсани макси дънки – идеи за момичета с наднормено тегло

Модата на скъсаните дънки идва при нас от далечните 80 -те години, но тяхната значимост нараства непрекъснато от година на година. Въпреки, че скъсаните дънки са предизвикателни и твърде оригинални, този модел се отличава с гъвкавост. Дънките големи размери могат да се носят от жени с всякаква форма и на всякакъв възраст.

Разкъсаните дънки са идеални

Те внасят разнообразие в строгия гардероб и могат да се използват за създаване на романтичен, закачлив външен вид.

Макси дънки за пухкави красавици

Стилни, оригинални разкъсаните дамски дънки големи размери са чудесен начин да направите външния си вид младежки и свеж. Не мислете, обаче че на жените над 30 е забранено да ги носят.

Разкъсаните дънки подтикват притежателката си да се представи от най-добрата страна. Тя трябва да е по-спокойна, по-смела, по-общителна. Това важи за онези пищни красавици, които имат съмнения относно привлекателността си. Жените с наднормено тегло могат и трябва да са красиви и съблазнителни.

Избирайки скъсани макси дънки, трябва да забравите за популярните модели с ниска талия и твърде стеснените крачоли. Такива модели само ще подчертаят несъвършенството на пълната фигура и ще изкарат на показ ханша и стомаха.

Жените с излишни килограми трябва да обърнат внимание на следните модели протрити дънки:

Панталоните с висока талия – те ще са идеалното решение за момичета с наднормено тегло. Тези дънки подчертават и подчертават талията, визуално я правят по-тънка.

Класически разкъсани дънки – те ще подхождат на момичета с пълни бедра. Макси широките панталони ще скрият всички недостатъци. Комбинирайте такива модели с обувки с малки токчета или клинове: тази проста техника ще ви помогне визуално да удължите краката си и да ги направите по-слаби.

Разкъсаните дънки, изработени от стреч плат – такива са за предпочитане от пълните жени. Те са значително по-добри от прекалено обемистите модели от груб материал.

Съвет:

Не избирайте деним, който е твърде тесен като клин, прилепнал по пълните бедра. Дънките не трябва да пречат на движението, а да създават комфорт и да даряват със самочувствие.

В заключение:

Какво да носите с разкъсани макси дънки: съвети от стилист

Големите скъсани дънки са модерен, уникален феномен, който се нуждае от перфектно рамкиране. Класическата техника за комбиниране на детайли работи безупречно в този случай. И така, според стилистите, колкото по-оригинални и „разкъсани“ са едни дънки, толкова по-спокоен и по-лаконичен трябва да е образа в горната част. В този случай се наблюдава хармония, а оригиналният модел панталон няма да се откроява значително и ще „свири на първата цигулка“.