От офис формалност до парти рокля в няколко лесни стъпки

Ако сте се насочили за партия купон, направо от офиса, тук е мястото да научите как може да превключите предавките, без да се налага да се приберете у дома, за да сменяте тоалета.

Ако искате някоя от страните да присъства точно след вашия офис и нямам време да тичате обратно до дома за ново облекло, за да промените визията си, следвайте тези прости съвети. Те ще ви помогнат да сте готови да се отправите за партията направо от офиса. Малки корекции в цялостната екипировка ще направят визията ви да стои и да се чувства добре, вместо да се нуждаете от „цялостен ремонт“.

Подготовката и планирането трябва да започнат от сутринта. Когато решите какво да носите в офиса. Ако сте попаднали на случайни видове, а след това искате нещо по-разчупено и различно няма да е проблем. Разбира се трябва да носите и някоя и друга дрешка, каквато е туника ТИНА бял. Сложете и нея в чантата. Ако обаче вашият офис изисква официален костюм, след това отивате за нещо в тъмно или светло, то добре е да знаете, че тези цветове вървят добре с ежедневни тоалети.

Когато е време да освободите тялото си от всичко излишно, може да започнете с това да се отървете от вашата вратовръзка и да разкопчаете копчетата на ризата. Оставете отворени поне тези на ръкавите и първите две на шията. Ако може да носите тениска, просто заменете ризата с нея. Вместо сако облечете яке, което също ще стой далеч по-добре за партито. Можете да предвидите блейзер, който да заспи и да изглежда малко по-небрежно.

Носете чифт мокасини в колата си, за да имате възможност да премахнете официалните обувки, преди да влезете в нощния клуб, дискотека или на парти-купона.