Оптимизирайте килера

Оптимизирайте килера в американски стил

Независимо от факта, че съвременните разработчици и дизайнери отказват единодушно да въведат помещения за обществено ползване в жилищни помещения, добрите стари складови помещения все още са в търсене сред потенциалните купувачи и наематели.

Има версия, при която благодарение на складовете и предверия, тавански и мазета, много са склонни да купуват недвижими имоти от вторичния пазар, а не от нови сгради.

Защо? Това се дължи на факта, че килерът е удобен за оптимизиране на жилищното пространство и съхраняване на рядко използвани неща.

За съжаление, на входа на новия апартамент виждаме помещение с голи стени. И американците с могъщество и основно окуражават собствени складови помещения, за да оптимизират своето пространство.

Рафтовете в килера е чудесно допълнение към вградения „килер“. С помощта на него може дори да направите пълен гардероб от килера!

Как да направите рафтовете в килера, без помощта на професионалисти? Те могат да бъдат построени със собствени ръце, без да отделяте много време, усилия и материални ресурси.

Разположение на килера

За начало трябва да решите размерите на стаята и да измерите ширината на килера. Разбира се, не може да се озадачите от такива неща и просто ш рафтовете с произволен размер и страничните стени на задната стая.

И дори в този случай получавате доста удобни и просторни рафтове. Тук не се говори само за надеждност. Такава структура може бързо да се провали, да падне и дори да повреди стената.

С какъв материал да се изгради дизайн на стелажи.

Някои хора предпочитат гипсокартон, но все пак ще посъветваме да обърнете внимание на дървото. Освен това, ако след преместване от стар апартамент все още имате порутени мебели, може да го разглобите и да използвате материала, за да направите рафтовете. Те дори могат да бъдат направени от метал, но тази работа ще ви отнеме много време и усилия. Ще ви трябва и някои забележителни знания, или дори специализирана помощ.

В случай, че това не е вашето желание, решение може да откриете и, чрез наемане на фирма по изхвърляне на стари мебели.

Рафтовете в килера, са не само издръжливи и силни, но и уникални. Затова дори може да ги украсите по свое усмотрение. Ако сте запознати с боядисването на дърво, направете красиво и колоритно всичко!

Най-приемливите за изграждане рафтове са тези от компресирано дърво. И, разбира се, не може да правите без надежден монтажи и скоби!

Ремонтът не е съвсем женска работа. Тя изисква определени сили и оригинални „мъжки“ умения. Ако вие не разполагате с такива, лесно може да наемете екипите на podelenie.com за изнасяне на всичко излишно от помещенията.