Малки модни насоки с голям потенциал

Навярно и вие като всяко малко момиче мечтаете да сте принцеса в съвременния свят. Уви, средствата невинаги отговарят на желанията ни и често подминаваме лъскавите витрини с бутикови облекла.

Не свеждайте глава веднага. Тук, сме подготвили малки модни насоки с голям потенциал. Те ще са от полза за всяка жена и това как да направите гардероба безупречен с минимална инвестиция:

Започнете с пазаруване онлайн на адрес: https://mall112.com.

Изберете дрехи внимателно. Магазините на известни марки често държат промоции с отстъпки до 80%, така че би било хубаво да знаете за такива, защото те дават възможност да купувате качествени продукти за малко пари.

Изучавайки модните тенденции в магазините, списанията или интернет ще може да обновявате гардероба по-често.

Когато избирате обувки гледайте да имате по един чифт от всеки стил – спортни обувки, маратонки, обувка на висок ток, мокасини. Няма значение от цвета, най-важното е да подчертаете образа си.

За зимата изберете класически костюм, без значение, със или без колан. Тук основното качество на материала е да е добре пришит.

За офиса е необходимо да изберете две или три блуза в бял цвят и различни кройки. Те ще съвпадат перфектно с офис костюмите.

Сакото трябва да седи върху перфектно по тялото. Класическите панталони са в черен, сив или пясъчен цвят.

Коко Шанел препоръчва да носите панталони правилно и не забравяйте, че в тях има жена! Спомнете си, че визуалното удължавайте на краката, чрез панталоните става с модели с висока талия.

От ежедневни модели са подходящи трикотажните пуловери, къси панталони и обикновени дънки. В този екип може да се отпуснете и да пътувате. За дълги пътувания спрете избора на копринена материя.

Роклята за коктейла трябва да е ярка, но избягвайте хоризонтални ивици и големи кройки. Чантата трябва да бъде избрана не прекалено голяма от мека кожа, за да не разваля позицията и да не унищожава целостта на изображението.

Малките перли никога не излизат от модата. Така с подбор на якета, костюми и пуловери с V-образно гърло забравете за големите бижута. Дългите мъниста ще стоят по-добре на рокли и туники.

И не забравяйте – най-важната декорация на една жена е самочувствието й! Помнете, че добре оформената коса с прическа, добре подготвената кожа с грим ще работят във ваша полза.