Кога да планирате събиране и пренасяне на багаж София

Кога да планирате събиране и пренасяне на багаж София

Имате дата за преместване. И така, кога трябва да започнете да събирате багажа, за да се преместите?

В тази статия ще разгледаме, колко седмици, преди преместването трябва да опаковате нещата си в кашони, както и няколко други стъпки, за да се подготвите.

Кога трябва да започнете пренасяне на багаж София, за да се преместите?

Често задаван въпрос на хамалите е „Кога да започнете пренасяне на багаж София, за да се преместите?“ И това е страхотен въпрос!

Като общо правило, най-добре е да стегнете багажа около три седмици, преди датата на преместване, след като сте отделили време да разчистите нещата. По този начин няма да се бъркате в единадесетия час, за да опаковате всяка спалня и баня.

Разбира се, ако имате вещи, съхранявани в дома ви с години и опакова няколко стаи, може да ви трябва повече време, отколкото някой да опакова апартамента. Така че, помислете, колко голям е домът ви и помислете реалистично колко време ще отнеме опаковането. След това планирайте съответно.

Изводът:

Колко по-рано трябва да започнете да опаковате багажа, за да се преместите, може да варира в зависимост от размера на вашето преместване, три седмици обикновено са достатъчни.

В случай, че имате една седмица за пренасяне на багаж София, това ви дава малко повече време от един ден, но все още не е много. Към предоставените вече съвети по-горе, ето и следните:

#1: Планирайте си достатъчно кутии

Една седмица ви дава малко време да намерите подвижни кутии – не много време, но все пак време. Така че, говорете с вашите приятели, семейство, колеги. Това ще ви спести пари, така че да не се налага да купувате всичките си опаковъчни материали чисто нови.

#2: Създайте подвижен контролен списък

Изнасянето за една седмица не е за хора със слаби сърца. Ако искате да знаете как да се пренасяте багаж в София бързо и ефикасно, всичко е в контролен списък за преместване. Използвайте  контролен списък, за да ви помогне да не пропуснете нещо важно. Някои неща, които трябва да добавите, включват: (1) опаковайте чанта за една нощ, (2) опаковайте важни документи, (3) опаковайте лекарства, (4) опаковайте всяка стая и (5) почистете всяка стая след това.

#3: Етикетирайте кутиите по стая

Може да нямате време да етикетирате кутии, ако се местите за един ден. Една седмица обаче трябва да ви даде време за това, така че да не се налага да прекарвате часове в проследяване на нещата на по-късна дата. Нашата препоръка? Изберете различен цвят на етикета за всяка стая и донесете тези кутии в определената стая, след като стигнете до новия си дом.

#4: Наемете чистачи

Ако имате само една седмица, това не ви оставя много време да почистите из основи къщата си, след като всички кутии са извадени. Ето, защо може, да помислете за наемане на професионална фирма за почистване или член на семейството или двама, които да почистят къщата ви вместо вас. По този начин ще имате по-малко неща, за които да се тревожите.

За всичко това и още много може да разгледате и страницата на сайта: https://hamalski.com/hamalski-uslugi-sofia.