КАК ДА СИ КУПИМ ДОБЪР ДИВАН: 7 ПРАВИЛА

Всеки, който се замисли за покупката на мебели, би решил сложния въпрос: какво точно да купи. Често, заставайки в средата на магазин със стотици модели, се губим в избора на мебели. Как да направите правилния избор? Дали тапицерията ще загуби цвета си. Ще излезе ли от мода?

За да не възникнат подобни въпроси, трябва да сте сигурни в правилния избор, предлагаме седем „правила“ в избора на диван: Хамалски услуги за извозване на отпадъци в София и областта.

Не забравяйте да седнете на любимия модел и, ако е възможно, опитайте да легнете. Ако дизайнът е сгъваем, тогава го „тествайте“. И не се страхувайте, че може да счупите нещо, тези механизми са проектирани за години работа!

Ако възнамерявате да купите голяма партида, да речем, дивани, тогава не забравяйте да посетите мястото на производство. На място може да оцените ресурса, качеството и надеждността на мебелите. И в същото време и използваните материали.

Рамката на всякакви мебели е направена от сушено дърво. Ако е мокро, диванът или леглото ще скърцат.

Решете какъв вид трябва да има пълнителя: пружинен блок, пяна или полиуретан. Доверете се на чувствата си.

Ако купувате сгъваем диван, тогава системата за сгъване трябва да бъде надежден начин на трансформация.

Не бъркайте понятията „диван” и „легло”. Ако имате нужда от легло – вземете легло, а не сгъваем диван. Такъв не е проектиран за такава работа.

Разберете от какво е изградена „спящата“ основа на дивана. Идеалният вариант е да използвате лат. Това са специални плочи за фурнир. Най-големият комфорт ще бъде само когато са разположени от другата страна на леглото.

И винаги трябва да се вгледате в цената: качественият двоен кожен диван не може да струва като единичен и неразтегателен. Комфортът трябва да се заплати подобаващо. За да освободите терените от излишни неща, потърсете hamalski.com.