Как да почистване на апартамент отпадъци опасни, след ремонт

Как да почиствате апартамент с отпадъци, след ремонт

Знаете ли, от какво зависи цената за почистване на апартамент с отпадъци?

Цената на общото почистване зависи от степента на замърсяване на помещението, неговата площ, както и от допълнителната работа. Реалната цена на услугата се определя след оглед на обекта от специалист на фирма, преди самото почистване. Едната такава, доказана в бранша в България е depo.bg.

Какво всъщност представлява почистването на опасни отпадъци след ремонт и как се организира. Вижте сега:

Опасните отпадъци включват: стъклена вата, тапети от фибростъкло (стъклотапети), химикали и други. Те се отстраняват веднага, след приключване на ремонта. От съображения за безопасност на ръцете се слагат латексови ръкавици, а отпадъците се събират в плътни строителни чували. Опасните отпадъци не трябва да се изхвърлят в местните контейнери за смет, има специално обособени места за това. След изхвърляне помещенията се почистват от строителен прах с перална (индустриална) прахосмукачка.

Връщане на блясъка на водопроводната инсталация

За да блести банята като нова, повърхността й е обработена с универсални разтвори. Може да върнете блясъка на крановете със захапка за маса. За да направите това, те се увиват със салфетка, навлажнена с оцет и се оставят за 60 минути. Ръждивите петна по тоалетната се отстраняват лесно с лимон. Достатъчно е да го разрежете наполовина, половината да поръсите с едра сол и интензивно да изтъркате петната. Може бързо да почистите мивката в банята със сода бикарбонат. За да направите това, навлажнете с вода, поръсете със сода за хляб и след това отбийте с гъба, потопена в разтвор на водороден прекис.

Елиминирайте неприятните миризми

И така може да изглежда, че ремонтът е приключил, общото почистване е приключило, но има още един проблем остава нерешен. Може да решите проблема с неприятните миризми в апартамента, чрез обикновена вентилация. Ако това не помогне, използвайте импровизирани средства. Вземете любимите си етерични масла, напоте с тях памучна вата или памучни тампони и ги поставете в стаите. Можете дори да капнете етерично масло върху студена крушка, докато се нагрява, стаята ще се изпълни с невероятен аромат.

Почистването на апартамент след ремонт не е лесна задача. Цялата работа е трудоемка и ефективните препарати са незаменими тук. Ако сте ограничени във времето, препоръчително е да поверите почистването на професионалисти от почистваща фирма. Тях ще намерите и на следни адрес: https://www.depo.bg/ceni.