Как да освежим дома с малко разходи

Омръзнала ви е еднообразната обстановка в къщи! Мебелите ви са стари, стените зацапани, завесите захабени! Искате да разнообразите интериора и да промените жилището си, но не разполагате с много средства!

Не се притеснявайте, възможно е да освежите дома и с малко разходи. Стартирайте сега проект изхвърляне с хамали.

Малките финансови инвестиции, обаче ще трябва да компенсирате с много фантазия, творчество и сръчност. И работа разбира се, не очаквайте нещата да се случат от само себе си. Ще ви трябва време и търпение.

Да започнем от стените. Ако са боядисани с латекс опитайте да изчистите зацапаните места с гъба и чиста вода.  Ако не успеете разгледайте за модерните напоследък лепенки и рисунки за стени. С малко повече сръчност и сами бихте могли да се справите с прикриването на недостатъците по този начин, без да се налага цялостно пребоядисване и закупуване на боя.

Ако имате тапети ще ви бъде още по-лесно. Те са на много достъпни цени и с помощта на някой приятел бихте могли спокойно да махнете старите и да залепите нови. Напоследък те са все по-модерни и се предлагат в много разнообразни гами и окраски.

След като освежите стените, нека се спрем на мебелите. Ако меката мебел ви е омръзнала и е зацапана, винаги може да я претапицирате, но може и да помислите за извозване на стари мебели от тук: http://obshtini.com/izvozvane-stari-mebeli.

Това ще ви струва много по-малко, от колкото закупуването на нови. Може и да ушиете калъфи, с които да я „облечете“. Изберете различен, ярък цвят, за да усетите промяната в интериора. Поставете и малки кокетни възглавнички, в подходяща гама.

Секциите, бюрата и гардеробите може да изшкурите и лакирате в различен цвят, а може и да облепите с фолио. Заменете бравите на кухненските шкафове с нови такива, с нестандартни форми. Подарете си нова покривка и столовки за кухненските мебели. Направете панделка от същият плат за пердетата.

Не забравяйте аксесоарите. Красив лампион, ваза свежи и ароматни цветя,  снимка – скъп спомен в голяма рамка на стената – всичко това ще ви създаде настроение и уют.

Не е невъзможно да освежите дома си с малко средства. За извозване на отпадъци от апартаменти и къщи може да погледнете на адрес: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8.

Важното е да ги концентрирате на най-необходимите места и да допълните с повече труд и въображение. Успех!