ж

Как да организирате съхранението

Модерните интериорни стилове дължат външния си вид на нашата бързо развиваща се информационна ера. За активните хора, за които времето е един от основните ресурси, а къщата е място за почивка и релакс, тези стилове са най-подходящи.

При почистване по-голямата част от времето и усилията се отделят за контрол на праха на открити рафтове и други хоризонтални повърхности. Така например, ако шкафовете не са вградени в тавана, представете си колко прах се натрупва в горната част.

Как да организирате съхранението

Има няколко прости правила:

Помислете какво трябва да се държи в полезрението. Това обикновено е, което често използвате. Толкова често, че отварянето на вратата на шкафа всеки път ще бъде по-трудно от изтриването на праха веднъж седмично. За такива неща е по-добре да организирате един или два отворени рафта.

За други вещи трябва да предоставите затворени шкафове. За тях е по-добре да бъдат вградени: предварително планирайте разположението и изградете необходимите стени и ниши. Така получавате не отделни шкафове, които трябва да се почистват от всички страни, а стена с врати, където само фасади ще са достатъчни за почистване, и то не толкова често.

За дрехи се нуждаете от отделна съблекалня. Малка стая с напълно отворено съхранение, където всички дрехи се виждат удобно. Често не е необходимо да почиствате гардероба, ако оборудвате това пространство с овлажнители, система за филтриране на въздуха и аспиратор.

Сами виждате, колко голяма е ползата от домакинските джаджи.

За изхвърляне на всякакви стари уреди и битова техника, моля потърсете екипите на Камион.БГ.