Как да изберем колички Cybex Balios S

Как да изберем колички Cybex Balios S

Всеки родител иска да осигури на бебето си всички необходими условия. Всеки се стреми детето му да расте силно, здраво и да не му липсва нищо. Това се прави от самото раждане на детето.

Редовните дълги разходки на чист въздух са един от факторите, от които до голяма степен зависи правилното развитие, здравословен сън и активен растеж.

С израстването на детето майките започват да усещат силно натоварване на ръцете. Именно за такива случаи са измислени детските колички Cybex Balios S.

Те ще освободят родителите от постоянна ангажираност за носене на ръце и ще създадат най-добрите условия за бебето.

Ето и как да изберем количка, така че да отговаря на всички изисквания и желания?

Как да изберем колички Cybex Balios S: видове

Веднага, след като бебето се роди, а често и много по-рано, родителите купуват детската количка. Още в началото трябва да се предвиди този избор, както и факта, че детето ще расте непрекъснато. След първите шест месеца най-силно се долавя разликата в растежа.

Съвременната индустрия днес, предлага хиляди най-разнообразни модели. Популярни брандове, в т. ч. колички Cybex Balios S, доказаха своите преимущества пред останалите.

Важно е да се обърне внимание, на това, което търсят най-вече родителите съответно, какво може да предложи пазарът.

Според направени проучвания станало известно, на какво обръщат внимание родителите, когато избират количка. Сгъваемата компактност се оценява с повече от 53%, размер и обем на колелата с до 54%. Отбелязва се също така лекотата на конструкцията (41%), регулируемата облегалка (21%), ширина на колесника (24%), въртящи се предни колела (15%).

Колички за близнаци и колички Cybex Balios S

Много щастливи родители на две бебета, се притесняват, че няма да могат лесно да изберат количка, но всъщност не е така. Съвременната индустрия предлага голям брой Колички Cybex Balios S, с различни дизайни, предназначени за близнаци и тризнаци.

Вярно е, че ще трябва да опитате да намерите модел, който се сгъва до компактен размер, като същевременно не е твърде тежък, но изобилието няма да ви ограничи. Особено внимание ще трябва да се обърне на комплектите с колела, които поради двойното тегло на бебетата ще удвоят натоварването, както и лекотата на движението им, при пълно и при частично натоварване.

Много модели са направени по начин, че едната седалка е малко по-широка и по-голяма. Това позволява на родителите да носят не само близнаци, но и породени деца.

Теглото на такива колички може да достигне 13-17 килограма. Съответно не може да залагате на прекомерна лекота, но пък ще имате всичко необходимо под ръка. В зимния вариант има покривало, срещу дъжд, сняг, вятър, а за летния вариант чадър и дъждобран.

Колички Cybex Balios S за тези, които пътуват много

Изборът на подходяща количка за дете може да бъде труден, особено днес, когато пазарът е буквално пълен с разнообразни предложения. Много родители, с оглед на по-достъпната цена, избират преди всичко по критерии компактност, не за сметка на комфорта на бебето.

Cybex Бебешка количка 2 в 1 Balios S FE Denim Manhattan Grey, може да се използва у дома, подходяща е за дълги разходки, лесно може да се пренася, а при сгъване не заема много място и тежи само 5,8-6,5 килограма с всички прикачени аксесоари. Често за тези видове колички има и удобен калъф за носене с дълги колани, по начин наподобяващ раница.

Този модел не може да се нарече твърде удобен, но повече от едно поколение деца са израснали в подобни. Малките колела не добавят проходимост, но поради въртящия се механизъм са доста маневрени. Комплектът може да включва мрежа против комари, покривало за дъжд, стъпало за краката на детето и дръжка за ръцете на родителите, чанта, отделение за багаж и седалка, шарнирна джобове и други. Качулката осигурява защита от лошо време или топлина.

Опитните родители препоръчват да купувате Колички Cybex Balios S, които са лесни за сгъване с една ръка или крак. Това улеснява живота и ще помогне в много и различни ситуации.