Как да изберем женствена блуза туника

Днес има невероятно много начини и възможности да си гарантираме женственост и красотата с една дреха.

Дизайнерите са се погрижили за това, като създават и то да се помести в една обща дреха – блуза за жени, която да претворява модел между рокля и блуза. Тя прави своята притежателка неутоима.

Ризите за жени не излизат от мода. Те са представени в многообразие от модели и са се превърнали в най-универсалното нещо, което може да се комбинира правилно с почти всяка друга дреха.

На почит от няколко години се нарежда туниката. Тя лесно може да се съчетае с клин, шорти, деним, пола, а дори, ако дължината позволява, да се носи като рокля.

Дизайнерите смятат, че колкото повече модели притежават жените в гардероба, толкова по-убедителни образи могат да създават. Тук може да видите още: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/дрехи-които-всяка-модерна-жена-трябва.

Сред най-модерните възможности за избор, които ще ви направят луксозни и стилни богини са: Блузи с дълги широки ръкави; Дамска блуза с къси ръкави; класическите модели и спортни фланелки с повече дължина; Блузки с аксесоари и фитинги; Шифонени блузи с волани; Блузи с различни къдри; Блузи от дантела, които лесно могат да се съчетават с класическите черно и бяло.

Не се страхувайте да съчетавате блуза с различни варианти от гардероба, защото дори и най-екстравагантни решения ще бъдат ярки. Това не означава, че блузата трябва да се комбинира с маратонки или спортни дрехи, защото това ще бъде глупаво решение и пълна липса на вкус.

Като моден аксесоар към гардероба на жените си остава туниката. Нейната история започна, преди няколко години.

Туниката е съкратена рокля, която може да се носи с панталони, дънки, поли и клинове. Младите момичета предпочитат да носят туники вместо рокли.

Стиловете в туники са много и всеки един от тях има своя чар. Туники в етно стил комбинирани с индийски мотиви, изглеждат страхотно с дънки и панталони. За да се допълни етническото изображение, може да носите големи гривни и други аксесоари към тях.

През лятото, много подходящи са плетените туники, които стоят чудесно с широк колан. Те придават женственост и сексапил на притежателките си.

За да може всеки да комбинира правилните неща трябва да опита различни съчетания и дори екстравагантни варианти.