Как да изберем дамски макси бански, според типа фигура

Изборът на бански не е лесна задача. Особено ако природата ви е възнаградила с великолепни, пищни форми, по които не само мъжете се обръщат. В този случай е важно, не само да знаете тенденциите, но и тенденциите на плажната мода, а също и да вземете предвид особеностите на фигурата. И така, края на краищата „правилният“ бански е в състояние да ви представи в най-благоприятната светлина.

Как да изберем бански според типа фигура

Дамите с крушовидните форми имат тесни рамене и широки бедра. Цялостните бански и монокините ще са от полза за балансиране на пропорциите.

Когато избирате дамски макси бански, обърнете внимание на модели с широко разположени презрамки, волани или декоративни елементи в горната част.

Ефективно коригирайте фигурата и вертикалните странични вложки на долнището. Проиграйте с контрастни цветове (тъмно долно и светло горно) и диагонален принт.

Обърнатият триъгълник е обратно на познатото до сега: тесни бедра и широки рамене. Може да използвате същите техники за корекция, но с главата надолу: в контрастни комбинации горната част трябва да е тъмна, а долната – светла.

Вместо горна част с широки презрамки, бански с високо деколте или бандо. В същото време бандата ще е актуална за момичета с не много големи гърди, а ако размерът на гърдите ви е 4 и повече, по-добре е да дадете предпочитание на моделите тип корсаж.

Що се отнася до долната част на банския, добре ще изглеждат бикините гащи в ретро стил, къси панталони и моделите с висока талия.

Добър избор е моделът бански рокля. Това са едноделни бански с пола или, както още ги наричат, бански рокли и танкини.

Жените с фигура „правоъгълник“ се нуждаят от акцент, върху талията. За това помагат бански костюми с обвивка около талията и модели с колан.

Страничните вложки, изрезки и щампи ефективно коригират фигурата. Така например ивици, прозилизащи от линията на талията под формата на лъчи, или вертикален модел, усукващ се в центъра ще е отличен вариант.

Когато избирате бански от две части, обърнете внимание на моделите с високо долнище, ярки цветове и бански на щампи.

Модни бански за пълни жени 2022: как да изберем снимка №26

За красавиците с форма на ябълка основният проблем е допълнителният обем в талията. За да изравните дисбаланса между корема и тесните рамене и ханш, може да използвате бански с контрастни вложки отстрани. В същото време, те не трябва да са тъмни – основното е, че има контраст.

И така, в същото време си струва да припомним, че идеалните модели на бански костюми за пълни жени с корем (с обиколка на талията над 100 см) са затворени бански костюми, бански рокли или танкини. И ако искате да „скриете“ малко коремчето, можете да опитате отделни бански. Например в ретро стил или с високи долнища.

Фигурата пясъчен часовник се счита за идеална по отношение на пропорциите. Така притежателките на тази фигура могат да носят всякакви модели танкини и бански костюми: както единични, така и отделни, и бански с къси панталони и монокини.

Повече за моделите дамски макси бански разгледайте на: loveyourcurvy.com.