подслушвателни устройства

Какво представляват и за какво се използват подслушвателни устройства?

Бързото развитие на съвременните технологии ни предоставя възможности, които доскоро се съмнявахме, че можем да използваме. На пазара излизат все по-нови разработки в технологиите за шпионаж чрез подслушване с различни видове подслушвателни устройства и тайни записващи устройства. Доскоро подслушвателите можеха да се използват само за специализирани услуги и цели. Днес обаче всеки от нас може да ги закупи за лична и имуществена сигурност, както и за любителски цели. Те могат да да се намерят във всеки магазин за шпионски джаджи и не са незаконни.

В допълнение към процеса на подслушване, много от тези подслушвателни устройства имат възможности за проследяване, които изпращат точни координати на местоположение. Някои също разполагат и с GPS проследяване в реално време. Ако напълно разберем и се запознаем с възможностите, които ни предлага нашето време, можем да ги използваме за осигуряване на личен комфорт, спокойствие и сигурност.

Подслушвателни устройства

Има много подслушвателни устройства, които работят напълно различно  едно от друго и са подходящи за всякакви ситуации. Все пак горе-долу може да се ориентирате в гамата от подслушващи устройства и да изберете най-доброто според вашите цели. Да предположим, че се съмнявате в нечия лоялност. Вече можете да проверите човека много лесно.

Поставете едно или повече подслушващи устройства на ключови места и чакате човекът, който искате да подслушвате да започне да говори. Когато това се случи, вашето малко подслушвателно устройство ще се включи през мобилната мрежа и ще ви изпрати завършено текстово съобщение. След това просто набирате номера на SIM картата и извършвате подслушване на всичко в реално време.

Тайни записващи устройства

Независимо дали се използват за лични цели или професионални услуги, тайни записващи  устройства позволяват на някой да извърши подслушване на разговор или да го записва и съхранява. Тези подслушващи устройства  се предлагат на различни цени и в разнообразни видове, от обикновени шпионски подслушватели до клетъчни мобилни тайни записващи устройства до параболични микрофони. Всички те са предназначени да се използват законно.

Най-добрите подслушвателни устройства

Диктофон под формата на преносима батерия е едно от най-добрите подслушвателни устройства, когато имате нужда от няколко часа непрекъснат запис. Подслушвателно устройство, маскирано като външна батерия, може да се постави в заседателна зала, офис, спалня или у дома на работното бюро. На гърба на такъв подслушвател има магнити, за да можете да монтирате рекордера на всяка метална повърхност. Едно щракване е достатъчно, за да активирате режима на запис. Диктофонът под формата на преносима батерия е мощна и незабележима джаджа за подслушване.

Подслушвателно устройство за автомобил е чудесна находка за хора, които желаят да правят записи на разговори, извършвани в тяхната кола. Прилича на ключодържател, така че можете да го поставите навсякъде в колата и никой няма да заподозре нищо за това че извършвате подслушване. Има два режима на запис – непрекъснат и гласово активиран.