анти-експрес в спортните залагания

Какво е анти-експрес в спортните залагания

Какво е анти-експрес в спортните залагания

В борбата за клиенти много букмейкъри са принудени да измислят интересни промоции и дори ноу-хау в хазартния бизнес. Последното развитие на букмейкърите от е анти-експресно. Но какво означава анти-експрес, предлагаме ви да научите с FBET.BG.

Какво е анти-експрес

Както подсказва името, този тип залагания са свързани с традиционния експрес, но в неговата пълна противоположност. Залогът се състои от няколко събития, но за да може такъв експрес да “работи ” е необходимо поне един от тях да не залага. Това условие може да се счита за обратното, ако го сравним с правилата на традиционния експрес. За да се изчисли такъв залог, букмейкърът efbet приема коефициента на регулярния експрес с три събития, например 6.6. Вероятността за преминаване на залог може да се изчисли по следната формула: (1 / K) * 100.

След задаване на стойности се оказва, че:

(1 / 6.6) * 100 = 15%. В съответствие с тези данни се изчислява процентът на вероятността за анти-експресен проход: 85%. Нетната анти-експресна цена е 1,17. Като се има предвид маржът на букмейкър ефбет, играчът може да разчита на приблизителен коефициент от 1.12.

Залогът изглежда доста привлекателен, тъй като точно един резултат, който не се понижава, често разваля цялата експресия, без значение колко време отнема.

Как да настроите „antiexpress“

От техническа гледна точка, анти-експрес е нормална норма и се издава, според стандартните правила. Но в процеса на изчисляване на процента има свои нюанси. За да направите залог, трябва да вземете събития, които не са свързани помежду си и принадлежат към различни мачове. Тях може да видите на официалната страница на Fbet.BG. За окончателния успех на поне една от включените ставки трябва да се загуби. Например, от три мача с коефициент на ТБ 2.5, поне един не трябва да има повече от 2 гола. Само тогава ще работи анти-експрес.

Как се изчислява анти-експреса

Анти-експресният коефициент винаги е обратното на това, което се изчислява в традиционния му аналог. Например, експресът се състои от три съвпадения, чийто общ коефициент е 8.0. Вероятността за преминаване на залог може да се изчисли по следната формула: (1 / K) * 100. След задаването на стойностите се оказва: (1 / 8.0) * 100 = 12.5%. В съответствие с тези данни се изчислява процентът на вероятността за анти-експресен проход: 87.5%. Нетната анти-експресна ставка е 1,13 и с марж от около 1,09.

Характеристики на анти-експрес

Има една ярка отличителна черта, присъща само в анти-експреса. За да спечели играч, трябва да предскажете собственото си поражение в един от залозите. От една страна, изравняването изглежда парадоксално, но това има своя собствена логика. Невъзможно е да не се спомене и за значителните рискове за играча. Той е принуден да заложи голяма сума, за да се класира за поне минималната печалба.

Кои букмейкъри имат анти-експресни цени

Букмейкърите в повечето случаи не бързат да предложат на своите клиенти антиекспрес. Предложенията за анти-експрес на двамата конкуренти са приблизително еднакви, включително размера на коефициентите и маржовете. Повече за тях, проверете в Fbet.bg.

Най-добрата стратегия за залагания срещу експрес

Анти-експресът вече е само стратегия. Но някои играчи са успели да анализират изобретенията и предлагат някои тактически опции:

Изготвяне на купон изключително от суми. Отборите се избират от различни шампионати и индивидуални за аутсайдер или любим.

Анти-експресна защита

Купонът е за събития, които се провеждат по различно време. Ако първите залози са за експресното преминаване, то се поставя на обратния резултат от последното събитие в anti-express. По този начин загубите се свеждат до минимум.

Предимства и недостатъци на анти-експрес

Основните предимства на залога:

почти сто процента шанс за успех в този вариант;

възможността за минимизиране загубите в случай на загуба.

Основните недостатъци на скоростта:

ниски суми;

печалбите от анти-експрес могат да бъдат значително по-малко в сравнение с общия доход от единични залози при същите условия;

За да получите малка печалба, трябва да рискувате голяма сума. Това може да стане с ефбет казино.

Ако победителите печелят няколко пъти, то печалбата от единната ще бъде много по-висока от оскъдния анти-експресен доход. За начинаещите може би е анти-експрес, ще бъде най-интересната опция за залагане. Повече за това може сами да проучите на: https://fbet.bg.