Какви инструменти са необходими за създаване на градински мебели

Ако искате красива градина в задния двор, научете повече за почистване на дворове.

Ако искате градината ви да има не скъпи, но достатъчно впечатляващи мебели, то има начин с подходящите инструменти и майстори за демонтаж на мебели или сами да създадете. Водещи тук са: чук, трион, пирони и т.н.

Откъде да започнем – създайте пейка за градината

Първа стъпка – изготвяне. Тази първа крачка ще ви помогне да изчислите, колко материал е необходим за производството на пейки и / или маса. Определете колко големи ще искате да са вашите мебели. Изчислете размерите: височина, ширина и дължина, можете да започнете и със скица или рисунка. Между другото, специалисти препоръчват височината на пейка да варира около 50-60 см, но ако едно семейство има деца, пейката трябва да се направи отделно като друга по-малка версия на мебелите. Ако имате намерение, веднага да се заемете може и сами да определите височината на база желаната височина и наклон. Тези, които ценят красивото могат да декорират мебелите, струва си да се има предвид тази точка в чертежа. Елементи от ковано желязо, трябва да бъдат изготвени в отделни скици. Ако имате намерение да украсявате една пейка с издълбани елементи, за по-лесна работа подгответе шаблона и така нататък. Това може да стане с помощта на инструменти (пъзели, ножовка) и други елементи.

Създайте древна пейка

Когато една рисунка се приготвя, трябва да имате на разположение всякакви материали и инструменти. Първото нещо, което трябва да се направи – кадър. Не забравяйте, че предната подкрепата е два пъти по-къса от гърба. В края на краищата, тя ще се премести обратно. За производството, използвайте цяла дъска, без чепове и пукнатини. Това ще направи мебелите по-силни в бъдеще. След това свържете лентата между двете. Както вече бе споменато, оптималната височина е до 60 см, за производството на борда не се предприемат по-малко от 2,5 см, а дължината – 1,5-2 м. Сега трябва да се подготвя и дъската. Мебели сглобяване се прави лесно и просто. Страничните опори са свързани с дъски, седалки и облегалки. За по-комфортен престой се правят и подлакътниците на пейка. Лентите се приготвят предварително и се закрепват към стенда и след това дървото се импрегнира с антисептик, лак или боя. Това се прави, за да се удължи живота на мебелите.

Придайте стил и форма

Ако в производството на пейки използвате въображение, продуктът ще бъде една прекрасна декорация насред цялата обработваема земя. Вижте повече за почистване на дворове и парцели.

Ковано желязо в пейка за градина е красив вариант. В него винаги присъстват необичайни орнаменти, за да привлече вниманието на съседи и минувачи. Малко вероятно е, че някой да премине равнодушно от този продукт. Формата на метални мебели е ограничена само от въображението. С малко усилия, можете да създадете страхотни неща. Пейките, изработени от дърво могат да бъдат, дори в странна форма. Възможно е да има преки и ъглови варианти. Можете да се изгради една пейка, легло и пейка-пергола, на която да бъде предоставен грил за растенията. Както можете да видите, за да се изгради мебели със собствените си ръце, не е толкова трудно. Домашният продукт ще бъде една прекрасна декорация на всяка градина с двор. Няма значение, дали ще бъде направено от дърво или метал, най-важното е, че е индивидуален стил и, че в нея сте инвестирали душа, вмъкната деликатно в процеса на производството на мебели.

Разберете повече и за някои други форми на услуги, които може да поръчате за вашата къща, градина, двор, апартамент:

smetishte.com

evro5.com

fori.eu