Извозване на отпадъци

Извозване на отпадъци София

София е огромен град и статистиката показва, че замърсяването на този столичен град отдавна е надхвърлило всички допустими стандарти. Дворовете на столицата и другите й територии са осеяни с боклуци. Натрупването на отломки е не само провокатор за неприятна миризма, но и е идеално място за разпространение на инфекциозни заболявания.

За да се реши този проблем, в града са създадени фирми, които почистват територии и изнасят боклука на специално определени места. Нашата фирма също не остава настрана от това и предлага своите услуги. Извозването на боклука е възможно от всяка част на града и региона.

Фирмата работи на този пазар повече от десет години

Много организации си сътрудничат с kostovi.bg. За целта се осигурява не само извозване на битови отпадъци, но и извозване на строителни отпадъци.

Разположението на самата база включва обслужване в целия град и следователно, точност без забавяне и определено време. През зимата огромните натрупвания от сняг възпрепятстват, както пешеходците, така и транспорта. Премахването на сняг също е включено в регистъра с предлагани услуги.

В нашия сега огромен град, строителството на жилищни сгради, индустриални комплекси и друго строителство непрекъснато се извършва. Натрупването на големи количества отломки е неразделна част от такава работа. Премахването на килограми със строителни отпадъци трябва да се извършва постоянно, така че територията да не е затрупана с големи отпадъци. Големите купища отпадъци се натрупват ежедневно в промишлени предприятия, търговски центрове и заведения за обществено хранене. Премахването на твърди отпадъци е необходимо, за да не пречи този проблем на собствениците на тези предприятия.

Извозване на строителни отпадъци

Днес контейнери за събиране на боклук и отпадъци са изложени до жилищни сгради. Напълнените контейнери трябва да се изпразнят и всички боклуци да се извозят на сметището. Прибирането на боклука с контейнери е работа на фирми, които разполагат с цялото техническо оборудване, необходимо за тази дейност. Изпълняват се, както еднократни поръчки, така и може да се сключи договор за дългосрочна работа. По този начин се осигурява редовно извозване на всички натрупани боклуци и отпадъци в големи обеми.

В допълнение към извозването на всички видове боклук, фирмата на Костови се занимава и с други услуги свързани със събиране, извозване и товароносимост.

Навременното и бързо изнасяне на боклука от улиците на нашия град с последващото им изхвърляне ще позволи съвместно да поддържате безопасна санитарна и хигиенна среда в града. Фирма Kostovi.bg има всички необходими разрешителни за предоставяне на услуги за събиране, извозване и изхвърляне на отпадъци. Разполага със специализирани сметосъбирачи, които са оборудвани с професионално оборудване с възможност за улавяне на контейнери от всякакъв вид. От каквато и услуга да се нуждаете, независимо дали става въпрос за рециклиране на биологични отпадъци, бързо отстраняване на опасни боклуци или твърди отпадъци, или цялостна екологична подкрепа за дейността на вашето предприятие – в лицето на екипите Kostovi, винаги ще намерите надежден, отговорен и компетентен партньор!