Възможно ли е да останем млад, без пластична хирургия

Досега никой не могъл да върне времето назад, така че неизбежно то се отразява на лицата ни все повече и повече под вид на бръчки.

Стресът, ежедневно расте. Желанието да получите всичко наведнъж, да се грижите за дома и децата неволно се отразява на външния вид. Ние плащаме с време за всичко, а уви, след това не се връща. Но не всичко е толкова трагично. Съществуват тактики за правилни начини да мамим за възрастта.

Тайната на запазване на младостта без пластична хирургия

Разбира се, ще се изненадате, но да запазите красотата на кожата ще ви помогнат някои плодове и зеленчуци. Тези дарове на природата са не само вкусни и здравословни, но също могат да подмладят кожата. Всъщност гениалните компоненти се крият в самата природа.

Вземете формите за лед, и да се подготвят плодове като банани, киви, ягоди, ябълки, грозде. От зеленчуци, можете да използвате продукти като картофи, краставици, домати, зелеви листа. Наред с другите неща, ще трябва един обикновен скраб.

  • Етап 1

Успехът зависи от редовността на процедурите. Важно е да се грижите за себе си всеки ден от 10 до 30 минути. Събуждайки се рано сутринта, не бързайте към кухнята, за да се подготвите закуска за цялото домакинство. Нанесете върху почистена кожа атаче ХИДРАТИРАЩ ЗАЩИТЕН АНТИОКСИДАНТЕН КРЕМ.

Ако слънцето грее ярко, ще трябва да се защити и овлажни допълнително кожата. В студения сезон не може без омекване и подхранващ крем.

  • Етап 2

Вечер отделете повече време за грижи за кожата. На първо място, трябва старателно почистване на кожата от грим и замърсявания, натрупани през деня. Използвайте мляко или мицеларна вода. След почистване на кожата, се приготвя маска направена от зеленчуци или плодове. Тези маски са евтини, има ги във всяка кухня и това ще донесе много ползи. Докато правите сала, поставете върху кожата сок от краставица. След вечеря, може да си направите маска от банан.

  • Етап 3

Отличен ефект са топящите се ледчета. Кожата се трансформира в зоната около очите. Оставете водата да попие в кожата и ще видите какво прекрасно свойство притежава. Помнете, че хидратацията на кожата е ключът към нейното здраве.

  • Етап 4

За да усили ефекта на ягодоплодни и овощни маски два пъти седмично, правете почистване на кожата с помощта на скраб. След отстраняване на остатъците от пилинга с кожата, нанесете върху лицето крем. Вечерта е задължително да ползвате нощен крем. Не забравяйте деколтето и шията.

И накрая, за да запазите младостта на кожата е важно да се откажете от лошите навици. Откажете се от пушенето и няма да се нуждаете от пластична хирургия. Опитайте се да спите повече, така че кожата ви винаги да изглежда свежа и отпочинала.