futbolni prognozi

Залози на хандбал в УинБет

Хандбалът може да е спорт, който няма популярността на футбол, тенис и баскетбол, но в онлайн букмейкърите също може да залагате на първенства и турнири по хандбал. WinBet дори предлага голямо разнообразие от залози на този спорт.

В ляво с менюто от спортове, вие ще видите надпис „Хандбал“, където трябва да кликнете, за да проучите какви първенства и турнири се предлагат за залагане в момента.

УинБет дават възможност на клиентите си да правят залози на хаднбал на международни срещи като например приятелски мачове и двубоите от Шампионска лига. Също така може да залагате на първенства като тези на Германия, Австрия, Испания, Дания, Унгария, Швеция, Полша, Румъния и дори Естония.

Очевидно букмейкърът мисли за хората, които са фенове на хандбала и им дава възможност да правят прогнози на много мачове всяка седмица.

Видове залози на хандбал:

Също като футболът, хандбалът има пазари за краен резултат. Тук само че коефициентът за равенство винаги е много висок, тъй като е малко вероятно при този спорт да се стигне до знак Х, подобно на баскетбола. В хандбала се залага най-вече на знак 1 (победа за домакина) или знак 2 (победа за госта) за краен изход на дадена среща. Разбира всеки играч може да опита късмета си, залагайки на равенство.

Ще разгледаме пазарите на двубоя СГ Фленсбург-Хандевит vs. ТСФ Хановер Бургдорф от Бундеслигата на Германия за различните залози на хандбал.

Основните пазари на хандбал за 1Х2, за които вече говорихме, над/под – брой голове. Тук обаче линиите са много високи, за разлика от футбола. Няма хандбален мач с над/под 2.5 гола, защото в този спорт винаги резултатността е голяма.

Двубоите завършват с резултати 34-30, 29-27 и т.н. Затова тук линията например е над/под 54.5 гола. Опцията „Гол Средове“ в УинБет за хандбални срещи пък е хедникап.

Тук вие може да заложите даден отбор да спечели с 4 или повече гола разлика, шест или повече гола разлика и т.н. Също има пазари и за по-слабия отбор в двубоя да не загуби с голям резултат. Всички тези залози могат да бъдат направени след регистрация в Winbet.

УинБет дава възможност за залози на хандбал и на Мачбет + Общи. Тази опция е добре позната на хората, които залагат на футбол. Вместо за знак 1 и над 2.5 гола, тук например може да заложите на 1-ца и над 54.5 гола.

Свързани пазари с головете са и Азиатски Над/Под, Най-резултатно Полувреме и Азиатски Общо (1ва Половина). В последната опция за залагане вие правите прогноза за броя голове на първото полувреме (в хандбала се играят две полувремена по 30 минути).

Букмейкърът има и залози за хандбални двубои за общо голове домакин – над/под 29.5 (това е примерна линия, тъй като за всеки мач границите са различни). Разбира се имате възможност да заложите и за отбора гост за под/над брой голове.

Печеливши Маржове е друг популярен залог на хднбал в Уинбет. Тук възможностите за залог са за домакина да спечели с повече от 10 гола, с 1-5 гола, или с 6-10 гола разлика.

Естествено има и коефициенти за отбора гост да запише успех с 10 или повече гола и за другите опции, които са предложени за отбор домакин.