Дубай – 3 или 300 неща, които да ви пленят

Дубай е град, който трябва да се види, за да се повярва на това, което се пише и казва за него. Ако планувате екскурзии в дубай, то разберете малко повече за това далечно и така популярно място:

 Рекордно архитектурата стои редом с традиционните квартали, докато изкуствените острови вдаден навътре от бреговата линия. Тук са ползите от някои места, които се поместват и в нашия списък за разглеждане на забележителности, когато сте в града.

Как да прекара 3 дни в Dubai Mall

Започнете любовна афера с Dubai Mall. Крайната дестинация за пътуване на семейството. Всяка седмица Dubai Mall привлича повече от 750,000 посетители. През 2012 г., Dubai Mall продължава да държи позиция в заглавието на света за най-посещавани търговски и дестинации за отдих, привличайки повече от 65 милиона посетители. Това е повече, отколкото в Ню Йорк и Лос Анджелис. Някои ще си кажат: „Брей, на кого е нужно“!

С повече от 1200 магазина, сградата разполага и с 250-стаи в луксозен хотел, 22 кино екрани, 120 ресторанти и кафенета, над 14 000 места за паркиране в цели 3 паркинги с камериери, услуги и кола локатор билетна система.

В сърцето на Dubai Mall е най-големият акрилен лист в света на 32.88 метра широки х 8.3 метра висока х 750 мм дебелина и тегло 245 тона. В него се помещават Аквариума Дубай.

Намира се на втория етаж на „Underwater Zoo“. Това е и мястото, където можете да намерите игриви пингвини, боядисвани видри, интересни насекоми и дори джунгла по въжен мост. На долния етаж е аквариума, който се състои от само един сводест тунел, но той осигурява достъп на нивото на очите, за акули и скатове и безброй морски животни.

Можете също така да получите индивидуални билети за разходки и покупка игра карти за игра време. Ако разполагате с последното, то не забравяйте да резервирате почивка. Това е вашият момент да изживеете всичко отново и отново и да видите всичко, не в 3 D, а наяве.