Декорирайте старите мебели, използвайте въображение

Много хора, преди старта на ремонтите в апартамент са наясно, че мебелите от по-рано трябва да бъдат изнесени. Използвайте този момент, за да направите разбор на всичко, което смятате да ползвате в бъдеще и всичко, което ви се струва излишно и демоде. За тази цел от полза може да и е следната връзка: https://www.facebook.com/izvozvane.stari.mebeli.

Оставете за след ремонта само най-доброто на външния вид, което да подобрява интериора на целия имот.

И понякога без ремонт може да се обърне внимание на факта, че дадена мебел е остаряла и се нуждае от пълна замяна. Не бързайте да се отървете, ако не сте сигурни. Някои украси на мебели могат да променят до неузнаваемост.

Има различни техники и материали, използвани за този процес. Можете да изберете от стилове, които не само ще променят интериора, но и атмосферата в дома. Не се страхувайте, да приложите малко въображение и желание.

Декориране със салфетки – като правило, използването на този материал се прилага най-вече за декупаж. Преведено означава „рязано“ , а самата технология често се сравнява с прилагането на вид украсата на мебели с помощта на салфетки и изисква използването на лак. Какво е необходимо:

Салфетки; Четка, с която ще се прилага лепилото (ширина трябва да варира между 1-2 см); ножици; Акрилен лак; Лепило за декупаж; акрилни бои. Ако трябва да се работи с мебели от дърво, ще трябва шкурка. Всичко се прави в определен алгоритъм.

Използването на ножици е за самата картина, която ще изобразяват мебелите. Ако искате това да е ефектът на „антични“ фигури, изберете такава картина. Сега, нанасяне на лепилото върху повърхността на мебелите, трябва да се направи по самите апликация. Внимателно се изглаждат всички образувани мехурчета. Така докато картина изглежда по-ясна и по-наситена, можем да привлечем някои от частите й с акрилна боя. С нейна помощ е възможно да се приведе в съответствие границата между модела и самата повърхност на мебелите. Съставът трябва внимателно да изсъхне и след това се подлага по вътрешната повърхност покрита с лак. Нанасят се 2-3 слоя и се оставя за всеки време от колко 1 час, за да изсъхне.

Украса с тапети – ако, след като ремонтът забележите, че мебелите са износени, но не сте използвали всички строителни материали, може да ги използва като материал за декорация. Почистете повърхността на интериора. Вижте за почистване на апартамент, жилище от този адрес: http://evro5.com/pochistvane-apartament-tavan-maze.

Това гарантира, че когато старите мебели са изживели живота си, но не разполагате с достатъчно средства за закупуване на ново обзавеждане с тапети и дизайнерски елементи добре закрепени и може да оформите финала.

За да се отърве от миналото, трябва да използвате акрилна боя или замазка, след предварително третиране на повърхността с шкурка. По своя преценка, можете да поставите върху повърхността само отделни елементи.

С развитието на пазара на строителни материали има нови възможности в областта на ръчно изработените. Днес, в допълнение към конвенционалната тапети могат да се използват и такива за рисуване. Предимствата на този вид материал са, че имат пълно покрие с оцветител на всеки цвят (или повече от един цвят).

Ако ви омръзне избрания цвят по всяко време, може обновите боята на тапета и да актуализирате.

Друг важен момент, който трябва да се вземе под внимание е когато де мебелите са възстановявани само по повърхността. Може да се задълбаете и с претапицирането им, стига времето и усилията да са достатъчни. Ако търсите сонда за вода, на тази връзка ще откриете: http://evrosonda.com/sonda-za-voda-podpochveni-vodi.