svyat.com - бързи кредити без поръчител

Бърз кредит без поръчител

Различните сезони предвещават приятни хубави емоции. Идва обаче момент, когато човек не може да се наслади на своята ваканция максимално – разходите са много и парите не винаги достигат. Ето как може да решите този проблем.

Бързите кредити вече станаха още по-популярни в България, и голяма част от хората разчитат на тях в трудни и тежки ситуации. При тях няма скрити неща и измами, въпреки, че някои хора са скептични. Всичко е написано ясно в договора и с прозрачни правила. Къде да се бързо и никой няма интерес да ви бави, понякога ви одобряват в рамките на няколко часа. Има и други предимства.  Тук няма да ги размотават, както ще го направят в някоя банка например. Може да кандидатствате преди интернет или в някой от офисите на фирмите за кредит.

Вариант е също да позвъните по телефона. За да вземете бърз кредит ще ви трябва само документ за самоличност и тя да бъде валидна когато взимате кредита. В банката няма да се разминете само с това, там ще бъдете подробно проучен, ще трябва да представите трудов договор и още купища документи. Във фирмите за кредити понякога нямате нужда да доказвате доход. Трудов договор също не е необходимо. Често пъти одобрението става само за няколко минути. И вие можете да разполагате с исканата сума още в същия ден. Парите може да си вземете от клон на фирмата, да ги изтеглите от банкомат или пък от някоя каса на EasyPay.

Вариантите да вземете бърз кредит без поръчител е да го изплащате на вноски или до заплата. Ако вземете кредит до заплата имате само една вноска която трябва да внесете. Когато на вноски, вие избирате кога да внасяте и какви суми. Може да ви трябват пари за да рефинансирате някой стар кредит. За целта е нужно да имате добра кредитна история, така заема ще ви бъде отпуснат безпроблемно.