Златка и Симона не са си дърпали косите

Новата носителка на титлата “Playmate of the Year 2009” Златка Димитрова от Бургас и “Мис Марица” Пловдив Симона Христакова , също участничка в тазгодишното издание на конкурса на “Playboy”, не са се спречквали, нито са си дърпали косите заради мъж. Между тях не е имало какъвто и да било конфликт по време на репетициите за конкурса, твърдят организаторите в съобщение до медиите.

Двете горещи дами са в отлични отношения и само ден, преди финала на “Playmate of the Year 2009” бяха забелязани заедно на кафе в столичното кино “Арена”, в компанията на още едно от момичетата, красили кориците на списанието – Гергана Аролска.

За съжаление на ценителите на женските прелести, сърцата и двете плеймейтки са заети. От близо две години дамите имат сериозни връзки. Футболистът от “Байерн” Наско Курдов , гадже на Златка, бил първият човек, който поздравил красавицата за титлата й по телефона.

Противно на твърденията в жълтата преса, спечелилата вече популярност от “Бягство към победата” Златка Димитрова, е с естествен бюст, няма силикон в гърдите, нито пък други хирургически намеси по тялото си. Завършила е “Финанси” в Бургаския свободен университет, където другата плеймейтка – Симона, в момента е студентка по “Право”.

Златка категорично отрича победата ? да е купена , или нагласена, както и упоритите слухове, че е преспала с шефа на конкурса, за да се добере до заветната титла. [БЛИЦ]