Златка Димитрова “колекционира” богати и известни мъже

Победата на бургазлийката с мерки 96-67-97 беше предизвестена, и още отпреди два месеца се знаеше, че именно тя ще се окичи с титлата най-секси гърла на България.

Според запознати Златка имала съществени връзки покрай изявата си в риалитито „Бягство към победата“, което вървеше в предаването на Слави Трифонов. Нещо повече – 25-годишната красавица успяла да омае Дългия и той уредил първото място, твърдят източници на „ШОУ“.
Според други слухове пък напористата бургазлийка, завършила финанси, има вземане-даване с бизнесмена Христо Сираков и е въпрос на време двамата да обявят връзката си публично. “Той е нейният покровител, както се случи с победителката преди две години – адашката й Златка Райкова. Връзката им обаче продължи само седмици след конкурса и те скъсаха“, припомнят паметливи.

За да станеш „Мис Плеймейт“ е нужно да минеш и през леглото на продуцентите му, коментират светски хроникьори. По този повод се говори, че новата Златка е получила сигурност в победата си и по гръцка линия. Тя си е “вързала гащите”, като е направила “индивидуална гола сесия” и пред един от директорите на фирмата, която държи правата за конкурса – Христос Христу, шушука се в шоусредите.

Официално пък тя се “води” на четвърти мъж – футболиста от “Байерн” Наско Курдов. Преди време Златето беше гадже и на друг спортист – националът по гребане Иво Янакиев, когото обаче заряза заради мастит бургаски бизнесмен. [Марио Иванов, БЛИЦ]