Виктория Бекъм се появи като зомби

Виктория Бекъм определено не е от най-харесваните футболни половинки по света. Въпреки това тя не спира да експериментира с външния си вид, заради което жълтата преса на Острова често й се подиграва. Последната изцепка на Пош Спайс е от прослушването за мегапродукцията „Америкън Айдъл“ в Бостън. Както е известно, 35-годишната съпруга на английския полузащитник Дейвид Бекъм се изявява като гост в журито на хитовото тв риалити.

Вместо да впечатли с професионални коментари за певческите данни на талантите, Виктория прикова вниманието с вида си на зомби. Нейната свръхслаба фигура, махагонов тен на кожата, тежък грим, тупирана прическа и черна дантелена лента през косата никак не се харесаха на английските клюкари, които побързаха да оплюят г-жа Бекъм, че е приличала на зомбирана.

На всичко отгоре бившата певица и настояща модна дизайнерка подмина като пътен знак феновете пред залата, в която се проведе прослушването. За разлика от нея другите членове на журито Саймън Кауъл, Ранди Джаксън и Кара ДиоГуарди и водещият Райън Сийкрест спряха и поздравиха хората отвън.

Въпреки че това бе втората поява на Виктория Бекъм в шоуто за таланти след прослушването в Денвър, щата Колорадо, по-рано тази седмица, Пош твърди, че няма да става постоянен заместник на Пола Абдул. Бившата танцьорка и хореографка напусна риалитито, обидена че не й е бил увеличен хонорара, така както на останалите членове на журито. В същото време британката беше подписала договор само за еднократно участие. „Виктория не е преговаряла с продуцентите за подобно нещо. Седмицата на модата в Ню Йорк наближава и тя е концентрирана изцяло върху нея“, заяви говорителят на г-жа Бекъм. [Sportal.bg]