В Индия забраниха звезда от порно комикс

Сексуалните авантюри на закръглена и разкрепостена омъжена хубавица в родината на Кама Сутра предизвикаха гнева на индийската правителствена цензура, предаде АФП. Савита Бхабхи, звезда на собствения си порно комикс, забавляваше до 60 милиона посетители месечно, до момента, в който правителството не поиска от доставчиците на интернет услуги да блокират сайта й.

Феновете се интересуват защо спирането е мотивирано със закони срещу уебсайтове, които представляват заплаха за националната сигурност.

Савита Бхабхи, чието име означава „сестрата на по-големия ми брат“, е омъжена, което прави сексуалната й активност още по-скандална за пуританска Индия. Сцените, които не изобилстват от сюжетни обрати, я представят да прави секс с всякакви мъже от слуга до продавач на сутиени. Порнографията е незаконна в Индия, но остава широко разпространена, отбелязва БГНЕС.

Според изследване на India Today, трима от общо петима индийци и една от общо пет индийки приемат порното. Преди да бъде спряна, Савита Бхабхи стана регионална звезда, като приключенията й бяха преведени дори на френски и мандарин.

/ Dariknews.bg