Стефан Илчев снима реклама в Гърция

Новата линия на една от най-известните модни марки за мъже от Италия ще бъде представена у нас от нашумелия напоследък певец Стефан Илчев. Изпълнителят на Get up се завърна от Гърция, където отиде специално за снимките на новата италианска колекция.
В продължение на три дни Илчев и екипът му прекараха в частна вила на брега на морето, сред цъфтящи портокали. Снимките също са направени там. Въпреки усилената работа, Стефан Илчев се завърна отпочинал и зареден с енергия, и с отлични впечатления от условията, които са му били предоставени. Организаторите пък били впечатлени от дисциплината, професионалното поведение на снимачната площадка и скромността на младата българска звезда. Единственото изискване на Стефан било да има неограничени количества минерална вода, тъй като не пие никакви алкохолни и сладки напитки, както и много плодове.

Изборът на Илчев за ново лице на мъжките облекла на Primo Emporio е заради това, че излъчването му най-добре подхожда на философията на италианските дизайнери, които обличат модерните градски момчета. Дрехите са елегантни, но с младежка небрежност, издържани в ненатрапчиви, но свежи тонове и най-важното удобни за носене и подходящи за забързания град, където дневните и вечерни ангажименти преливат един в друг.

„Не съжалявам, че отсъствах и дори отказах ангажименти в София, нито че не успях да се прибера от родния си Бургас”, коментира Стефан Илчев, когато се прибра от модната фотосесия в южната ни съседка. Въпреки това сега певецът смята да се скрие от всички, да не приема ангажименти и да отказва интервюта, за да може да отдъхне и да се подготви за предстоящи отговорни ангажименти в чужбина, както и за новите амбициозни проекти, които му предстоят у нас.

/ Blitz.bg