Смъртта витае около Виктория от Music Idol

Смъртта витае около певицата – миналата седмица от инфаркт умряха татко й и дядо й, неотдавна и бившият й годеник направи опит за самоубийство.

Смъртта витае около сляпата певица Виктория Димитрова от последния “Мюзик айдъл”. В рамките само на 4 дни през миналата седмица тя погреба двамата си най-близки хора – баща си и дядо си.

Така Вики остана без ничия подкрепа на този свят, след като преди време ракът отне и майка й.

Зловещият трилър около сляпото момиче сякаш няма край – преди няколко месеца и бившият й годеник Димитър направи опит за самоубийство, а покрай извадената им на бял свят скандална връзка майка му беше приета в болница и се отърва по чудо от най-лошото…

Момичето, което трогна цяла България, като призна, че е изгубило зрението си след побои от бившия си приятел, остана само с болната си баба. Миналата седмица Виктория загуби баща си и дядо си и сега тя остава сама на този свят с възрастната, тежко болна и почти неподвижна жена, за която трябва някак си да се грижи, разказаха през сълзи нейни съседи от ломското село Якимово, където айдълката се завърна след петте минути телевизионна слава, които й съсипаха живота.

Незрящата червенокоса певица се появи в “Мюзик айдъл-3” и впечатли зрителите не само с таланта си, а и със своята шокираща история, експлоатирана до дупка от продуцентите Иван и Андрей. Камерите на шоуто често показваха седналия в публиката 72-годишен дядо на Вики – Людмил, който беше беше нейните очи, тъй като за разлика от хората, които са лишени от зрение още при раждането си и са се научили да вървят и да се оправят сами, тя не може да се справя без придружител.

Най-черната седмица в живота на Вики започнала на 25 юли.

Тогава, само на 50, си отишъл баща й Димитър. Той работел като таксиметров шофьор от сутрин до вечер. Почти всички пари, които изкарвал, той обаче профуквал на комар, разкриват негови съседи. Разходите по поддръжката на жилището и храната лягали предимно върху бабата и дядото. Според комшии той дължал страшно много пари заради страстта си към комара и преди известно време се стигнало дотам, че кредиторите му го заплашили с отнемане на апартамента, ако не успее да върне навреме дължимите суми. Комшиите твърдят, че в пристъп на паника Димитър се опитал да се самоубие, като си срязал вените.

Близките му обаче навреме го намерили и лекарски екип го спасил. По-късно обаче той умрял – най-вероятно от инфаркт.

Три дни, след като баща й си отишъл, Вики трябвало да се сблъска с още един ужас – сърцето на дядо й Людмил не издържало и той починал. Със смъртта му певицата изгуби не само близък роднина, но и човека, който винаги беше до нея и й помагаше да се справя с всекидневните предизвикателства. “Сякаш за втори път губи зрението си”, споделят хора от блока на Виктория в Монтана. Те разкриват, че певицата вече е претърпяла една операция на очите в Белгия, по време на която й вкарали специални медикаменти, които залепват ретината. Но за да бъде напълно успешна интервенцията, медикаментите трябва да бъдат махнати, защото започват да стават вредни за зрението на момичето. След броени дни Вики и дядо й трябваше да заминат за втората операция, но вместо това сляпото момиче приемаше съболезнования. Баща и син бяха положени в земята на една и съща дата в родното им село Якимово.

Според източници на “ШОУ” членът на журито на “Мюзик айдъл” Фънки ще се погрижи за сляпата клетница, чиито баща му беше приятел. Той бил един от първите, на които Вики звъннала след сполетялата я двойна трагедия.

………………………………………
БИВШИЯТ Й ГОДЕНИК ДИМИТЪР НАПРАВИ 2 ОПИТА ЗА САМОУБИЙСТВО

По време на “Мюзик айдъл” Виктория обвини за изгубеното си зрение бившия си годеник Димитър Симеонов, барабанист, свирил в групите “Сленг” и “П.И.Ф.”.

Двамата се запознали през 2002 г. После заминали на работа в Корея. Върнали се, тя да гледа болната си майка, която през 2004 г. починала от рак. Тогава Вики му се обадила да правят група. Вместо това обаче решили да правят семейство. Така преди четири години 22-годишната Виктория Димитрова и десет години по-възрастния от нея Димитър Симеонов заживяват заедно.

Двамата свили семейно гнездо в дома на баба й и дядо й в село Якимово, Ломско. Там Митака превъртял.

Изпадал в маниакални състояния, счупил телевизора, изгорил мобифона й в печката. Безумната му ревност води до ежедневни побоища, те пък – до пълното ослепяване за Виктория още през първия месец. Димитър обаче не й вярва, смята, че се преструва, държи я под ключ, не я пуска никъде. Един ден тя получава кръвоизлив, той я води на лекар в София. Оказва се извънматочна бременност. Следва операция и пак бой, защото… хирургът бил мъж.
От ежедневните побои Виктория е получила отлепване на ретината и на двете очи. Димитър обаче отказва да я заведе на лекар и осем месеца я държи заключена в тъмна стая без телевизор и телефон, твърди тя.

По-късно я води при родителите му и там я затваря в тъмна стая. Един ден Виктория успява пипнешком да достигне до телефон и се обажда на баща си да я прибере. Момичето вече е напълно сляпо, тежащо 37 кг.

Величка – майката на Димитър, обаче не вярва в тази история. Тя твърди, че постоянно звъняла по телефона, а бабата и дядото не й давали да говори със сина си. Искала да иде на гости, но старците й казвали, че не е удобно. Ако е имало такива неща, те как не са ги забелязали, питат се родителите на барабаниста.

След осем месеца на село младите отиват при тях във Варна. Митака пазел Вики много, заради очите не й давал да вдига тежко, твърди майка му.

В морския град той получил първата си криза. И страшната диагноза – шизофрения. Вики казала, че не може да го гледа и си отишла.

Версията на Виктория е друга. Отишли във Варна, защото Митака решил да се оженят. Запазили си час в обредна зала, извадили си медицински свидетелства. Тогава той получил документ, че е здрав психически. Там тя едва се добира до телефона и се обажда на баща си да я прибере.
“Когато баща й я отведе, той се опита да се самоубие”, разкриха негови роднини. Тогава прибрали Димитър в психиатрията за първи път.

Величка Стоянова директно обвини Виктория, че е подлудила сина й. И че иска да спечели “Мюзик айдъл” на негов гръб.

В разгара на истерията, създадена от продуцентите Иван и Андрей, Димитър изчезна безследно. След което направи и втори опит за самоубийство. Тогава “ШОУ” откри жестока символика в лекарството, от което барабанистът нагълта 50 таблетки, за да сложи край на живота си. Оказа се, че веществото оланзапин, от което се прави медикамента “Зайпрекса”, може да доведе до остра глаукома и съответно – ослепяване. Два дни лекарите от Военноморска болница – Варна се бореха за живота на Димитър, който беше приет в кома в изключително тежко състояние.
Сърцата на съсипаната му майка също не издържа на целия ужас и през април тя беше приета в болница със сърдечна криза.

“В крайна сметка моето семейство беше унищожено, унизено, смазано. Това, което ни причиниха, е чудовищно и крайно несправедливо. И да искате, не можете да си представите какво ми е в душата, какво му е на Димитър…”, сподели тогава тя пред репортер на “ШОУ”. [БЛИЦ]