Рене Зелуегър трупа килограми за роля

В новия филм за Бриджит Джоунс – „Дневникът на Бриджит Джоунс 3“ – вече позастарялата героиня се замисля за продължението на рода.

Животът й поднася подарък. Джоунс, в изпълнение на Рене Зелуегър, разбира, че очаква дете, съобщи в. „Комсомолская правда“. По данни на изданието Рене Зелуегър е подписала договор за участие в лентата, макар че се бе зарекла повече да не го прави.

Причината е, че за филма актрисата трябва да натрупва по 10-15 наднормени килограма. А след края на снимките, да ги сваля. За целта Рене Зелуегър прибягва до услугите на масажисти, тренира по няколко часа на ден и изминава пеша по почти 20 километра.

Твърди се, че заради тези претоварвания актрисата страда от хормонални увреждания. Лекари са предупредили звездата, че с раждането на децата вече може да има големи проблеми.

Впрочем твърди се, че здравословното състояние на актриста се е влошило именно заради това, че прекалено много се опитва да отслабне. При височина 163 см. тя смята, че нормалното й тегло трябва да е 45 килограма.

Според специалисти обаче тя трябва да тежи около 53 кг. Проблемите на актрисата сигурно ще се засилят, след като приключат снимките на лентата, в която Рене Зелуегър ще е и бременна.

/ Actualno.com