Pussycat Dolls настръхнаха срещу продуцентите си

Момичетата от популярната американска група „Пусикет Долс“ са започнали война с продуцентите си заради доминиращата роля, която има сред тях Никол Шерцингер, съобщава slava.bg.

Приятелката на световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е лицето, с което най-често бива отъждествявана групата, което предизвиквало сериозни търкания и огромно напрежение между дамите и техните шефове.

Последното парче на „кукличките“ „Jai Hoh!“ се изписва като Pussycat Dolls feat. Nicole Scherzinger, което подразнило някои от момичетата. Вече бил налице и първият скандал между Никол и колежката й Мелъди, който довел до слуховете, че групата е пред раздяла.

„Истина е, че повече се акцентира върху Никол, което не ни харесва. Тази група беше създадена от хора, които знаеха точно какво искат. А те искаха фокусът да бъде изцяло върху Никол. Във всяко видео и представяне на сцената, тя винаги е нашият лидер. Никога не се показвах в клиповете така, както аз исках. Това се случваше и с другите момичета.“, споделя певицата Кимбърли.

Според нея и останалите девойки не получавали вниманието, което смятат, че заслужават.

/ Actualno.com