Продадоха еротични записи с Мадона на търг

Първият договор на рок легендата Джими Хендрикс за изпълнение на стойност 1 долар, еротични записи и любовни писма на Мадона, както и други вещи, които са принадлежали на много знаменитости от света на рока, поп арта, спорта, се предлагат на търг в интернет.

Крайният срок за наддаванията на сайта www.gottahaverockandroll.com е 5 август, съобщиха световните агенции. Договорът на Джими Хендрикс е с дата 15 октомври 1965 година. Твърди се, че по всяка вероятност той е първият, сключен някога от музиканта.

Очаква се за лота наддаванията да са големи и цената да скочи до 250 000 долара.

На търга се предлагат се още две микрокасети с продължителност 17 минути със записи с еротично съдържание, които Мадона е оставила на телефонното устройството на Джеймс Олбрайт през 1992 и 1993 г.

Очаква се, че за тях могат да бъдат получени около 30 000 – 40 000 долара.

Да припомним, че Джеймс Олбрайт беше бодигард на Мадона от януари до юли 1992, след което двамата станаха любовници и аферата им продължи до 1994 година. Сред другите лотове, които по данни на Асошиейтед прес са около 500 и са принадлежали на 150 колекционери, е халат на прочутия боксьор Мохамед Али. Спортистът го е носил след тренировки, когато се е готвил за мача срещу Кен Нортън.

Победител на мача, състоял се през 1976 г., е Мохамед Али. На сайта www.gottahaverockandroll.com може да се наддава за неща, принадлежали на Елвис Пресли, Боб Дилън, Брус Спрингстийн, Еминем, на „Ролинг стоунс“ и още много други звезди.

/ Actualno.com