Петра се завърна с гръм и трясък

След четири годишно отсъствие от българската сцена, миналата вечер хищната хиена на поп-фолка Петра се завърна с гръм и трясък в нощния живот на София. Само за една вечер изпълнителката на „Котаците и маците” обиколи не едно, а цели две заведения и нажежи градуса в тях на макс.

Феновете в ID Club и в „Биад” успяха да си припомнят златните години на попфолка с вечните хитове „Хищна хиена”, „Глад майка глад”, „Командира”, „Котаците и маците” и още много други.

Петра не пропусна да изпее първи пред българските си фенове и най-новите си три песни, които ще влязат в предстоящият и албум на есен. Тавата ще съдържа 12 парчета в стил диско, балада, ар-енд-би, техно и песни за купон.

Специални гости на Петра в ID Club и в „Биад” бяха двамата братя от българо-кипърски произход, моделът Теодорос и рапъра Диониси, които участват в новия проект на певицата. Освен многото участия, които има Петра в България, тя е тук за да заснеме и клип към хит сингъла SOS. Тази вечер хищната хиена на фолка ще забие в „Ориент 33” в София. [БЛИЦ]