NATURA BISS? вече и на българския пазар

На изключително изисканото парти в Археологическия музей беше представена световно известната козметична марка NATURA BISS? и стъпването и на българския пазар. Сред ВИП гостите на събитието бяха Илиана, Мая Илиева, Кремена Халваджиян, Ивана Скендерова. Маги Желязкова бе модел на демонстрацията на диамантената козметика.

Изпълнителния директор на NATURA BISS? за Източна Европа – г-жа Аврора Круз разказа за историята на козметичния лидер и представи основните ценности на компанията. Една от най-луксозните марки предлага широка гама продукти разделени на професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. Най-новото и изключително в грижата за кожата естествено е ориентирано в глобалното лечение против стареенето.

Гостите поздравиха и г-н Августин Гарсия Залдуеги – собственик на Esthetic Privilege изключителен представител на марката за България и г-жа Грети Гарсия – изпълнителен директор.

DIAMOND EXPERIENCE на NATURA BISS? съчетава лукса и блясъка на диамантите с най-съвременните процедури против стареене. Сериите на NATURA BISS? ще бъдат достъпни само в някой от най-луксозните козметични центрове в България, които разполагат със професионалисти, специално обучени за работа с продуктите от Esthetic Privilege – официалният представител на NATURA BISS? в България.

Основана през 1979 г. NATURA BISS? е лидер в нововъведенията и развитието на козметиката за лице и тяло. Терапиите са формулирани с максимална концентрация на високоефективни съставки и нови консистенции.

NATURA BISS? се стреми да гарантира максимално високо качество, инвестира време и средства за откриване на нови формули за най-добро обслужване на клиентите, за изграждане на най-висококвалифицирани професионалисти на най-добре селектирани и необикновени продукти. NATURA BISS? е марка пионер, която предлага най-добрата и най-ефективната грижа за кожата.

Качеството и уникалността на техните продукти отварят много възможности на международния пазар. Фирмата продава своите продукти в над 21 страни в Америка, Европа, Азия и Средния Изток чрез SPA центрове, курорти и най-скъпите центрове за красота. NATURA BISS? покорява пазара на професионални козметични продукти и постепенно, но постоянно утвърди позициите си.
NATURA BISS? е в най-известните хотелски вериги, предлагайки своите терапии в най-скъпите SPA центрове и в най-специализираните магазини. Със своите качества и уникалните резултати на продуктите си фирмата се утвърди като безспорен световен козметичен лидер.

NATURA BISS? се превърна в най-предпочитаната козметична марка за мека и бляскава кожа от звездите на едно от най-важните кинематографични събития през последните години – церемонията за връчване на наградите „Оскар“.

Четете още във fashion.bg