Кристияно Ронално бил пълна нула в кревата

Кристияно Роналдо може да е най-добрият футболист в света, но според бившата му приятелка Нереида Гаярдо е пълна нула в кревата. Знойната хубавица не пропусна да отмъсти на звездата на Реал Мадрид, след като преди седмица той се направи, че не я познава в една дискотека в Палма де Майорка.

Гаярдо веднага даде интервю пред жълто списание, в което разкри пикантни подробности около живота на Роналдо. Звездата зарязал хубавицата без дори да и се обади. Просто пуснал един СМС и повече не се срещнали и дори не отговарял на обажданията й.

„Като го погледнеш какво тяло има си мислиш, че е бог. Но след само един път в леглото той се обръща и заспива. Повече не може“, заяви Гаярдо.

Хубавицата се запозна с Роналдо точно преди 2 години отново на Палма де Майорка. Там г-ца Гаярдо била студентка. След запознанството с португалската звезда тя го последвала в Манчестър. „Истината е, че живота на футболистите не е от най-интересните. В Манчестър всичко беше само плейстейшън, кино и в кревата“, допълни красавицата. [Gol.bg]