Крика отслабнал в Сървайвър

След двумесечни изпитания на Филипините, където бяха снимките на четвъртото издание на „Сървайвър“, героите от шоуто се завръщат. Сред тях е и Митьо Крика, който се беше подготвил за телевизионното състезание като истински спортист. В продължение на няколко месеца той съзнателно беше натрупал допълнително телесна маса и беше увеличил теглото си с 20 кг. Точно толкова и загуби в битките за оцеляване и се завърна в обичайната си форма и тегло от 95 килограма.

Но се завърна и с изострен апетит, гладен за всичките си любими ястия. На първо място в дългия списък от мечтани на острова блюда бяха телешките пържолки с гъби и домашна торта Гараш. „Аз приготвих основното ястие, майка ми – десерта, и беше удоволствие да се наблюдава охотата, с която Митьо омете всичко“, смее се съпругата му Нина Никол.

На жена си Крика е купил армагани – чанта, чехли и бижу във форма на сърчице, а за спомен от приключенията си на острова е донесъл мачете, разни бойни ножове и филипинска островърха шапка, с която смята да се появи скоро на морските плажове. Преди това обаче ще възстанови сили в Апартхотел Лъки – Банско, където ще се възползва не само от възможностите на фитнес залата, а особено активно – и от майсторлъка на готвачите в ресторантската кухня. Ароматни и релаксиращи масажи пък щели да му правят в СПА центъра на хотела, за да се разтовари от преживените изпитания и да възвърне обичайното си добро настроение.

/ Kliuki.bg