Кейти Прайс иска дете от Алекс Рийд

Британският модел Kейти Прайс, известна повече като Джордан, възнамерява да роди дете на новото си гадже – състезателя в свободните боеве Алекс Рейд. Неостаряващата мъжемелачка вече има трима наследници. 7-годишният Харви, който е полусляп и с умствени увреждания, е плод на любовта й с футболиста Дуайт Йорк. Четиригодишният Джуниър и 2-годишната Приндес Тиами пък са от съпруга й Питър Андре, с когото силиконката е в развод.

Наскоро Джордан бе упрекната от австралийския певец, че фриволното й поведение се отразява негативно върху трите й деца. Тя обаче защити връзката си с мускулестия чъжака, заявявайки че за нея не е прекалено рано да се среща с нов мъж след раздялата си с Питър Андре през май. „Хората ме критикуват, че си имам нов приятел, но минаха почти четири месеца, откакто аз и Пит тръгнахме по различни пътища. Освен това си спомнете, че той ме напусна.

Повод за новите препирни между съпрузите станаха папарашки снимки от кратката ваканция на Джордан и Детонатора в испанския курорт Марбея. Там едрогърдата британка и гаджето й си наеха луксозна вила и цели два дни почти не излязоха от нея. А какво е ставало вътре, можем само да си представяме, имайки предвид страстта на Кати към секса…[Sportal.bg]