Карлес Пуйол запленен от красивата Здравка Захова

Контузия в сърцето, причинена му от българка, е напът да подкоси краката на капитана на Барселона Карлес Пуйол 2 седмици преди началото на сезона в Примера дивизон. Припомняме, че 31-годишният защитник, който вдигна Шампионската лига тази пролет, се захласна по топмоделката на „Визаж“ Здравка Захова по време на конкурса за красота „PACHA MODEL AWARDS“ в знаменития курорт Ибиса. Там 19-годишната огнена брюнетка от Петрич, известна като българската Шакира заради поразителната си прилика с певицата, стана 3-ата нашенка, спечелила надпреварата, а Пуйол бе част от журито.

„Не свали от мен очи цяла вечер. Постянно идваше да си говорим. Беше много вълнуващо да общувам със звезда от този ранг. Той е много мил и възпитан човек. Голям джентълмен“, каза Здравка в интервю за агенция Blitz.bg.

На въпроса „Може ли да се каже, че Пуйол открито флиртува с теб?“ манекенката отговаря с изчервяване: „Имаше нещо такова… Но всичко беше в границите на нормалното. Забавлявахме се, а и както казах, той се държа много мило. Особено след като разбра, че си имам приятел в България“. Пуйол, който има дългогодишна връзка с някоя си Агнес, взел телефона и мейла на Здравка, като обещал да й се обажда много често. [Sportal.bg]