HAMAL.BG – Хамали за преместване и изхвърляне на стари мебели

Изхвърляне на мебели в София

 Най-после се решихте да си подмените старите мебели. Новите ви мебели са много модерни и функционални.

 Но бих искал да ви попитам  какво решихте за старите си мебели? Нали няма да ги складирате  по средата на жилището  и да се чудите как да ги прескачате. Да точно това говоря – как да се отървете от старите си мебели.  Този проблем не е маловажен и колко по-бързо го решите, толкова по-добре ще е за вас и вашият дом.

За тази цел е необходима помощта на HAMAL.BG.

Вашата задача е да решите  какво ще правите със старите си мебели. Тук имате  следните възможности:

hamal.bg

1.  Мебелите са старинни  с определено колекционерски приложения. Или пък стари , но добре запазени а може би нови, но не се вместват в новите модни тенденции. Вие можете да  направите дарение. За тази цел се обърнете към HAMAL.BG. Те ще се заемат с тази отговорна задача сериозно и компетентно.  Фирмата разполага с необходимите превозни средства и отзивчив персонал. Освен това ще направите съществени парични икономии. Тази услуга ще ви е напълно безплатна.

извозване на боклуци

хамал.бг

 2.  Не желаете. Добре. Може би сте предвидили да подарите старите си мебели на любимата си леля, или да  обзаведете вилата си. Няма проблеми. Обадете се на фирмата,  кажете точният адрес и ще бъдете сигурни, че мебелите ви ще бъдат доставени на  съответното място. Да, разбира се. Товаренето и разтоварването ще извършат специалистите  от HAMAL.BG. в уговореният срок.. Освен това може да сте сигурни че мебелите ви няма да се счупят, олющят, или други подобни  неприятности. Разбира се, че демонтирането на старите ви мебели влиза в цената. А тя е много атрактивна.

 3.  Последното решение  на вашият проблем е, ако решите просто да изхвърлите старите си мебели. При този вариант мебелите ще бъдат натрошени. Цената варира от 25-45 лева на кубик натрошени мебели и изнесени боклуци от мазе или таван.