Faith No More в Бургас за Spirit of Burgas

„Имаме удоволствието официално да потвърдим слуха, че на 14 август Faith No More ще разтресат главната сцена на SPIRIT of Burgas“ казаха организаторите на феста.

То хич не си беше слух, направо си го знаехме. Все пак е хубаво и някой които е пряко замесен в организацията да го потвърди, така че и най-големите неверници да кротнат и да се успокоят.

Освен това се потвърди и визитата на другия хедлайнер – Fun Lovin’ Criminals, които ще забият на 15 август.

За настроението на денс маниаците и тази година ще се погрижат най-добрите електро организации у нас. На 14 август сетове ще пускат артисти избрани от H.M.S.U., на 15 август – от Mетрополис, на 16 август – Renesanz. Скоро ще бъдат обявени имената на всички диджеи, които ще вземат участие в “SPIRIT of Burgas dance nights”.

SPIRIT of Burgas е фестивалът, който все още предлага едни от най-евтините цени на билети в цяла Европа. До 10 юни феновете ще могат да си закупят еднодневен билет на промоционална цена от 35 лв. След тази дата билетите ще струват 40 лв. На касите при входа на фестивала дневният билет ще струва 50 лв.

Тридневните билети също ще се продават на промоционална цена от 90 лв. до 10 юни. След тази дата те ще струват 100 лв., а на входа на фестивала – 120 лв./mp3.bg