Еделвайс обожава Черно море

Еротичният модел Еделвайс, която силно впечатли италианците с таланта си на актриса в новия филм “Лято на Карибите”, ще даде едно рамо на родния туристически бизнес. Красивата рускиня, съпруга на българския фотограф Алекс Ломски, има намерение да се измъкне поне за седмица от рекламната кампания на лентата и да дойде на почивка в България.

Тя има и сантиментални спомени от българското крайбрежие. Точно тук се запознава със съпруга си, а после започва и кариерата й на един от най-успешните еротични модели на Апенините. “Много искам да дойда у вас в средата на август, за да обиколим Черноморието. Обожавам го. Аз си го наричам другата Ибиса. Ще направя всичко възможно, за да избягам поне за малко от ангажиментите си. Филмът ни върви много добре. Повече от седмица беше на върха на италианските класации, призна ни тя. Зашеметяващата Еделвайс играе главната женска роля в лентата с режисьор Карло Ванцина.

Малка роличка там има и жената на италианския национален футболен вратар на Джанлуиджи Буфон – Алена Середова. Научава, че е одобрена в София, и веднага излита за Карибите. Тя е избрана не без помощта на съпруга си Алекс Ломски, който й направи страхотна фотосесия за кастинга.Преди време във “Вечерното шоу на Азис” двама признаха за участията си в порнофилми, където блондинката се отдава не само на законния си съпруг. Двамата твърдят, че са участвали в порнофилмите единствено за да експериментират, както и за удоволствие. Първият им филм е през 2001 година, когато те сключиха и брак. [Vip-bg.info]