Джордан и Детонатора се правят на семейство

Безсрамната Джордан още веднъж показа, че няма никакви задръжки, след като в английските медии се появиха нейни снимки как се натиска с новото си гадже Алекс Рейд под носа на единия от синовете си. „Сън“ критично отбелязва, че 4-годишният Джуниър почти е станал свидетел на еротичната прегръдка между Кати Прайс и състезателя в свободните. Малчуганът все пак не видя как майка му се целува с Детонатора, тъй като в същото време погледът му бе насочен в друга посока. Сценката бе запечатана от телевизионна камера и ще бъде излъчена в риалити шоуто на Джордан по един от британските канали.

Мъжемелачката, която в продължение на няколко месеца не обръщаше никакво внимание на децата си, реши да се прави на добра майка и вчера ги изведе на разходка в Брайтън Парк заедно с приятеля си. Мускулестият Рейд се справи доста добре със задачата да играе ролята на любящ баща и петорката изглеждаше като истинско семейство, каквато бе и целта на Джордан.

Както е известно, бившият британски модел се бори за попечителство над трите си деца с австралийския певец Питър Андре. Двамата се разделиха през май и сега са в развод. Причина за края на брака им стана разюзданото поведение на Кати Прайс след употреба на алкохол. Нейният съпруг многократно се оплакваше, че Джордан е пристрастена към чашката и, когато прекалява с нея, се превръща в „диво животно“, на което той не може да има доверие.

Сцените на семейна идилия без съмнение ще разбият сърцето на Андре, който обожава децата и е готов на всичко заради тях. Всъщност едното – 8-годишният Харви, не е негово, а на английския футболист Дуайт Йорк. Австралийкият певец обаче отдавна е приел момченцето като свое. [Sportal.bg]