Джина Стоева получила слънчева алергия

Успоредно с трескавата подготовка и положителните емоции покрай фестивала „Бургас и морето”, леко неразположение връхлетяло Джина Стоева.
“Получих неприятна слънчева алергия, изразяваща се в ситни пъпчици и зачервени петънца по нежните места от тялото ми. Дерматологът ми предписа медикаменти за мазане и силно се надявам неприятното дразнене да отшуми до финала на конкурса.”, споделя проблема си изпълнителката. “Дори ще ви издам една малка бабина тайна за отнемане на топлината от тялото – спи се върху зелеви листа”, смее се русенката.

Относно изписаното в печатните медии, че “чалгаджийката” Джина Стоева е тазгодишната ябълка на раздора на фестивала, певицата сподели следното: “Вече съм се настроила, че ще има негативно настроение към мен от някои хора.

Сигурна съм, че ще има коментари, че мястото ми не е на “ Бургас и морето““, но аз имам самочувствието, че с Герасим сме направили една много силна и мелодична песен, която се харесва. Амбицията ми не е толкова за награда, колкото да представя парчето по най-добрия начин.“

/ Blitz.bg